Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x
GRATIS ANALYSE!

Vul je gegevens in en we bellen je binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom maar op!

Binnen Copper IM houden we van een uitdaging, dus kom maar op. Wij brengen graag voor jou de online marketing kansen in kaart op het gebied van SEO, SEA, Social media, e-mailmarketing, conversie optimalisatie en meer. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Hierover gaan we samen in gesprek op het moment dat jij de scan hebt aangevraagd.

De analyse is geheel vrijblijvend en 92% van de bedrijven geeft aan er al gelijk mee aan de slag te kunnen!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Op werkdagen bellen wij jou binnen 24 uur na je aanvraag
  • Telefonisch bespreken we jouw wensen
  • Onze marketeers gaan aan de slag met een analyse en advies
  • Het advies ontvang je van ons per e-mail
  • Telefonisch bespreken we het advies met jouw online marketing kansen

Wat gaat het je opleveren?

  • Een advies per mail van één van onze specialisten
  • Direct concrete punten waar je mee aan de slag kan
  • Jouw marketingcampagnes gecheckt door een Google Premier Partner

Dit zijn onze diensten

Zoekmachine optimalisatie symbool

Zoekmachine optimalisatie

SEO quickscan

Google Advertising

Video optimalisatie symbool

Social Advertising

SEO advanced symbool

Conversie optimalisatie

In 3 stappen naar meer resultaat binnen jouw online marketing!

Stap 1. Telefonisch jouw wensen bespreken
In een telefonisch 1 op 1 gesprek met een van onze marketingspecialisten bepreken we op welk onderdeel van online marketing we het advies gaan focussen. Wellicht zijn er zaken waar je als organisatie of bedrijf tegen aan loopt binnen de online marketing kanalen die je op dit moment al gebruikt. Door middel van het stellen van de juiste vragen bepalen we samen wat jouw wensen daadwerkelijk zijn.

Stap 2. Analyse en advies
Na het telefonisch gesprek gaat een van onze online marketing specialisten aan de slag met jouw maatwerk analyse en advies. Dit kan zijn op het gebied online vindbaarheid, social media advertising of iets anders zoals besproken. Mocht je jouw Google Ads campagnes willen laten analyseren dan sturen wij een koppelingsverzoek zodat we inzicht krijgen in alle data. Als je je social campagnes wil laten analyseren dan kun je Copper IM toevoegen aan je advertentieaccount. De analyse is puur gericht op wat je nu doet en waar we verbeterpunten of kansen zien. Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voordat je analyse en advies gereed zijn.

Stap 3. Bespreken van online marketing kansen
Per mail ontvang je van ons de analyse en het advies, deze bespreken we graag telefonisch nog even met je door. Tijdens het bespreken leggen we je uit wat onze bevindingen zijn en welke actiepunten we hieraan gekoppeld hebben. Onze analyse en advies is fijn, maar het opvolgen van actiepunten is het belangrijkst om groei te realiseren. Dit kun je alleen of samen met ons doen.

Copper IM Online Marketing Specialisten

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer - Social Specialist - Teamlead

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Job

Job Kramer

Online Marketeer - Ads & Feed Marketing Specialist

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer

100%

Gratis en vrijblijvend. Je zit nooit ergens aan vast!

92%

Van de aanvragers heeft zichtbaar meer inzicht na de scan.

10

Copper IM staat weer in de top 10 van beste digital marketingbureaus van Nederland (Emerce 100, 2020).

9

Onze specialisten staan klaar om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan.

Vraag nu jouw gratis analyse aan! Aanvragen

Veelgestelde vragen

Copper IM is het online marketing bureau in Arnhem met al meer dan 10 jaar ervaring! Doormiddel van de inzet van de juiste online marketing kanalen zorgen we ervoor dat jij zichtbare resultaten gaat behalen met de inzet van online marketing.
Bij Copper IM denken we graag in kansen. Alleen door de vele mogelijkheden binnen de online marketing kanalen kan dat soms een uitdaging zijn. We helpen jou graag een stukje op weg.
Op het moment dat je nog geen online marketing inzet kan je zeker de analyse aanvragen. Samen kunnen we bekijken welke kanalen voor jou geschikt zouden zijn. Houd er wel rekening mee dat voor het behalen van resultaten een serieuze investering nodig zal zijn.
Op het moment dat wij de aanvraag hebben ontvangen verzoeken wij jouw eerst om ons toegang te geven. Dit is van belang bij; SEA analyse, Mailchimp analyse en social advertising analyse.
Voor een aantal analyses hebben we toegang nodig om de analyses daadwerkelijk te kunnen maken. Daarnaast een klein beetje ruimte in jou agenda om de analyse en het advies ook te kunnen bespreken.
Nee! Je kan ons toegang geven vanuit jouw account zonder dat je de inloggegevens hoeft te delen. Überhaupt adviseren wij om nooit zomaar jouw eigen inlog te delen!
De analyse en het advies is geheel vrijblijvend! Mocht je het leuk vinden om naar aanleiding verder te gaan met Copper IM dan vinden wij dat uiteraard heel leuk, maar hier ben je geheel vrij in!

Wij werken o.a. samen met

Rijkswaterstaat
Hogeschool Utrecht
Makro-logo
Liselotte Bosch

Liselotte Bosch

Contentmanager PAVO

"EEN BEETJE VAN ONSZELF EN EEN BEETJE VAN COPPER IM"

“Copper IM helpt ons om content heel gericht in te zetten door onderzoeksgegevens en de informatiebehoefte van onze klant – paardenliefhebbers – samen te brengen. Een beetje van onszelf en een beetje van Copper IM ;)”