Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Onze samenwerkingspartners

Logo OrangeValley

OrangeValley


OrangeValley biedt Data Driven dienstverlening aan in 5 aandachtsgebieden. Deze lopen uiteen van Digitale Strategie tot aan het optimaliseren van B2B kanalen. Binnen deze diensten hebben zij een reeks aan producten waarmee zij hun opdrachtgevers kunnen ondersteunen in het behalen van grensverleggende resultaten. Voor al hun inzet, beslissingen en adviezen wordt data gebruikt als solide basis.

Website bezoeken
Logo Blue Elevation

BlueElevation


“Wij creëren digitale producten die intuïtief en boeiend zijn, maar ook de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Digitale producten die klaar zijn voor de toekomst.” Alles is gericht op het creëren van de best mogelijke gebruikerservaring. Ieder project pakken we aan op basis van scrum met tweewekelijkse sprints. Na iedere sprint vindt een evaluatie plaats. Dit met als doel onze digitale producten en de samenwerking met onze klanten continu te verbeteren.

Website bezoeken

Axioma


“Of het nu gaat om contentmarketing, een campagne of magazine… Communicatie draait om het maken van contact. Écht contact. Dat moet maximale impact genereren. Met diepgaande doelgroepinsights, een authentiek verhaal, eigen geluid en unieke content brengen wij jou in contact met je doelgroep.”

Website bezoeken

Van Zwam Media


“Een website dient als een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Dit weten wij bij Van Zwam Media maar al te goed! Wij helpen graag ondernemers en bedrijven tot een website waar zij trots op kunnen zijn. Een website die de online positie versterkt, alle kernwaarden van het bedrijf uitstraalt en daarnaast natuurlijk schaalbaar is op alle apparaten! Wordt jouw website ons volgende project?”

Website bezoeken
Official channable partner badge

Channable


Channable is een tool voor feedmanagement en SEA-automatiseringen. Het dient als schakel tussen je webshop en het kanaal waar je de datafeed indient. Door middel van een koppeling met je webshop worden al je producten in een Channable feed geladen, waarna je de keuze hebt uit een groot aanbod aan platformen waarvoor je een feed kan opbouwen. De specialisten van Copper IM helpen je graag op weg voor het realiseren van deze feed!

Website bezoeken
Coolbrand strategisch creatief bureau

Coolbrand


Een merk bouwen we het liefst van binnenuit. We denken namelijk dat dit de enige manier is om een merk te bouwen: door verbindingen te leggen die intern door de medewerkers gedragen worden. Daarom beginnen we als reclamebureau aan de binnenkant en bij voorkeur met de strategie. Dat doen we met één doel in gedachten: om het merk echt te leren kennen, zodat we een onderscheidend en herkenbaar merk kunnen bouwen dat betekenis heeft voor iedereen die ermee in aanraking komt, nu en in de toekomst. We gebruiken daarvoor drie blokken – strategie, design en activatie – die we elk afzonderlijk kunnen inzetten om je merk sterker te maken.

Website bezoeken
Google Partner logo

Google Partner


Copper IM is als online marketing bureau uiteraard Google Partner!  Maar wat houdt dat precies in? Google Partners zijn bedrijven die een ‘Partner badge’ van Google hebben ontvangen. Dit laat zien dat het bedrijf in kwestie over bepaalde vaardigheden en expertise op het gebied van online marketing beschikt. Kortom de Google Ads specialisten van Copper IM hebben alle benodigde opleidingen en trainingen gevolgd bij Google om onze klanten ook daadwerkelijk altijd op het hoogste niveau te kunnen adviseren.

Website bezoeken

Leadinfo


Krijg meer en betere leads dan je concurrentie. Begin met het herkennen van je websitebezoekers en laat je salesfunnel groeien. Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van jouw website. Wil je ook aan de slag met Leadinfo en inzicht krijgen wie er nou eigenlijk jouw website bezoeken? De specialisten van Copper IM helpen je graag met de installatie en data analyse uit deze tool.

Website bezoeken

Uselab


Uselab ontwerpt en ontwikkelt grensverleggende digitale producten voor Nederlandse organisaties die de toon willen zetten. Uselab is een Digital Product Agency. Wij helpen organisaties digitaliseren. Dat doen we met een holistische aanpak met grip op alle succesfactoren. Hierdoor realiseren we niet alleen succesvolle projecten, maar bovenal succesvolle digitale producten. We maken interactieve toepassingen zoals websites, online tools, webapplicaties en apps.

Website bezoeken
Funnelboost - E-mailmarketeers

Funnelboost


“We creëren waarde vanuit kennis”

Funnelboost is de eigenwijze e-mailmarketing specialist die je nodig hebt. Onze unieke werkwijze kenmerkt zich doordat wij nooit zomaar aan een e-mailcampagne beginnen. We geloven in een duurzame aanpak, waar je ook ná de campagne wat aan hebt! We zorgen voor een stevig fundament waar je op verder kunt bouwen. Funnelboost zet data om in kennis en ontwerpt daarna een e-mailcampagne die gegarandeerd goud waard is.

Website bezoeken
Benieuwd naar onze online marketing diensten Bekijk diensten