fbpx
Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Vacature delen

Vacature : afstudeerstage (vervuld)

Tijdens je afstuderen bij Copper IM zal je ook gevraagd worden om zo nu en dan je collega internet marketeers te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden of eenmalige projecten. Denk bijvoorbeeld aan het opstarten van Google Ads campagnes, het onderzoeken van belangrijke focuszoektermen voor een nieuwe klant, of het schrijven van een stuk conversie optimalisatieadvies. Hierdoor doe je waardevolle praktijkervaring op die je na je afstuderen goed kunt gebruiken.

Tijdens je afstudeerperiode zal je begeleid worden door je collega Job. Job is in een recent verleden afgestudeerd met een negen! Hij weet dus precies wat je te wachten staat en kan je door zijn ervaring met succes naar je diploma uitreiking loodsen!

WIE WILLEN WE AAN BOORD BIJ ONS TEAM?

Een afstudeerstage bij Copper IM is zeker niet voor iedereen weggelegd. We hebben je een hoop te bieden, dus we vragen ook echt iets van je. Copper IM teamleden zijn scherp, gedreven, ondernemend en weten zich communicatief prima te redden. Voel jij de brandende ambitie om tot op het bot te onderzoeken hoe internet marketing in elkaar steekt? Sta je stevig genoeg in je schoenen om je ons vak eigen te maken, ben je zelfstandig en kan je goed in teamverband werken? Stilstand is achteruitgang, en daar doen we niet aan bij Copper IM. Is deze mindset jou op het lijf geschreven? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Sfeer Copper

Het team

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Je plek

Blog banner

Solliciteren doe je zo...

Sollicitatieprocedure
1 SCHRIJF JE BRIEF

Als eerste ontvangen wij graag je CV met een motivatiebrief. We willen graag weten waarom jij bij ons wilt werken en waarom jij de beste kandidaat bent om ons team te komen versterken.

Sollicitatieprocedure
2 WIJ BELLEN JE

Op basis van je CV en motivatiebrief zullen wij telefonisch al een kort eerste interview afnemen. Afhankelijk van dit interview zal er een vervolgafspraak worden gepland.

Sollicitatieprocedure
3 GESPREKKEN EN TEST

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Wanneer we beiden positief zijn vragen wij je om online een korte test te maken. Hierna is er een tweede gesprek waarin we verder de diepte in gaan. Na afloop duiken we samen nog even de details in, maar daar komen we zeker uit.

Sollicitatieprocedure
4 INWERKEN

Na het rond maken van je contract kan het inwerktraject beginnen. Er zal direct een persoonlijk ontwikkelingsplan worden opgesteld en je krijgt intensieve training en begeleiding om snel aan te kunnen sluiten bij het niveau van je team.

Wil jij graag afstuderen bij Copper IM? Sollicteer dan direct.

Stuur een mail/video/brief met jouw motivatie en CV om bij ons te komen shinen naar job@copperim.nl. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer nu
Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!


  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x