Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Vacature delen

Online Marketing stage

Tijdens je online marketing stage bij Copper IM ga je meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden van onze online marketeers. Als team zijn wij gespecialiseerd in alles wat met internet marketing te maken heeft. Van online adverteren via onder andere Google Ads, Facebook Ads en Microsoft Ads tot aan het geven van conversie optimalisatie advies. Tijdens je stage zullen alle aspecten van internet marketing voorbij komen. Zo leer jij hoe het opzetten van een goede Ads campagne werkt. Ook krijg je inzicht in hoe een SEO traject eruitziet voor een nieuwe klant.

Samen met je stagebegeleider Job ga je leerdoelen voor jezelf opstellen die je aan het eind van je stage behaald wil hebben. Deze leerdoelen stellen we los van je studie op. We vinden het belangrijk dat jij na je stage bij Copper IM met meer kennis vertrekt dan dat je binnenkomt. Daarnaast kijken we uiteraard samen met je naar de vereiste competenties die je vanuit je studie moet aantonen. Op basis van je leerdoelen en de vereiste competenties vanuit je studie bepalen we welke werkzaamheden jij de komende tijd gaat oppakken. Hierbij word je ondersteund door een van de online marketeers of je stagebegeleider Job.

Naast dat je gaat meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden bij Copper IM, zal je ook meewerken aan het project ReclameMaterialen.com, een webshop waarin wij als online marketing bureau in participeren. Jij zal nauw betrokken worden bij dit project, zo maken wij je bekend met alle aspecten die komen kijken bij e-commerce. Dit betekent dat je actief zult deelnemen aan vergaderingen rondom de werkzaamheden en het uitvoeren van diverse online marketing taken voor de webshop.

IN WELK PLAATJE MOET JE PASSEN?

Een medewerker van Copper IM kenmerkt zich door gedrevenheid, ondernemende instelling en zijn sterke communicatieve vaardigheden. Jij past binnen ons team als je erg graag wilt weten hoe internet marketing in elkaar steekt en wanneer je op een zelfstandige manier dit jezelf eigen kan en wilt gaan maken. Stilstand is achteruitgang en dat is iets waar wij niet aan doen.

Sfeer Copper

Het team

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Je werkplek

Trainingen

Solliciteren doe je zo...

Sollicitatieprocedure
1 SCHRIJF JE BRIEF

Als eerste ontvangen wij graag je CV met een motivatiebrief. We willen graag weten waarom jij bij ons wilt werken en waarom jij de beste kandidaat bent om ons team te komen versterken.

Sollicitatieprocedure
2 WIJ BELLEN JE

Op basis van je CV en motivatiebrief zullen wij telefonisch al een kort eerste interview afnemen. Afhankelijk van dit interview zal er een vervolgafspraak worden gepland.

Sollicitatieprocedure
3 GESPREKKEN EN TEST

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Wanneer we beiden positief zijn vragen wij je om online een korte test te maken. Hierna is er een tweede gesprek waarin we verder de diepte in gaan. Na afloop duiken we samen nog even de details in, maar daar komen we zeker uit.

Sollicitatieprocedure
4 INWERKEN

Na het rond maken van je contract kan het inwerktraject beginnen. Er zal direct een persoonlijk ontwikkelingsplan worden opgesteld en je krijgt intensieve training en begeleiding om snel aan te kunnen sluiten bij het niveau van je team.

Wil jij stage lopen bij Copper IM? Sollicteer dan direct.

Stuur een mail/video/brief met jouw motivatie en CV om bij ons te komen shinen naar job@copperim.nl. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer nu
Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!


  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x