Stage lopen bij

Stage lopen bij Copper IM

Met goede mensen maken wij bij Copper IM het verschil. Wij zijn altijd opzoek naar mensen met ambitie die zich graag willen ontwikkelen en zich samen met ons team elke dag willen inspannen om de best mogelijke resultaten te halen voor onze klanten.

Vind jij je droomstage bij Copper IM? Bekijk onze openstaande stageplaatsen. Verder is op deze pagina alle informatie te vinden over het stage lopen bij Copper IM.

 

Mocht jouw droomstage er niet tussen staan maar ben je wel op zoek naar een leuke uitdaging laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar info@copperim.nl met de stage die je zoekt en je CV. Dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste stageplaatsen.

Waarom werken bij Copper IM

Waarom werken bij Copper IM

 • Ruimte voor nieuwsgierigheid en eigen ontwikkeling
 • Een informele, gezellige en leerzame werkomgeving
 • Werken voor mooie klanten en uitdagende projecten
 • Een hecht team van veertien collega’s
 • Regelmatig een leuk uitje met je team
 • Veel kennisdeling met collega’s
 • Ruim baan voor jouw eigen initiatieven
 • Gezellige VrijMiBo’s!

Onze cultuur

De organisatie is ontstaan uit de samenwerking tussen twee vrienden die van mening zijn dat organisaties de potentie van online marketing onvoldoende benutten. De vriendschappelijke cultuur is er nog steeds. Het enthousiasme voor ons vakgebied steken wij niet onder stoelen of banken.

We zijn een club die ondernemend is ingesteld, wij willen blijven ontwikkelen en progressie maken. We hebben de drang om onze kennis te blijven ontwikkelen. Het laten groeien van de business van onze klant door middel van online marketing is onze gezamenlijke drive. Wij kennen onze klanten goed en hechten waarden aan goed contact. Resultaat daar worden wij vrolijk van. Het meten van resultaat loopt als rode draad door alles wat wij doen. We gaan samen met onze klanten voor een lange termijn samenwerking.

What

Wat we doen - What

Het is onze gezamenlijke drive om met onze online marketingactiviteiten een meetbare bijdrage te leveren aan de groei van onze klant. Concreet resultaat realiseren voor klanten maakt ons vrolijk.

How

Hoe we dat doen - How

Door hoge betrokkenheid en duurzame samenwerking met onze klanten gecombineerd met een hoog kennisniveau en rijke ervaring. Hierbij loopt het meten en analyseren als rode draad door al ons werk heen.

Why

Waarom we dat doen – Why

Wij helpen onze klanten om internet in te zetten als effectief marketinginstrument. Dat doen we in de vorm van online adverteren, zoekmachine marketing, webanalytics, e-mail marketing en nog veel meer.

Het Copper IM team

Naast samen inspannen vinden we het ook belangrijk om samen te ontspannen. Daarom zorgen we regelmatig voor leuke activiteiten met het hele team en zijn er in de pauze voldoende mogelijkheden om te relaxen. Zo leer je elkaar als collega's ook informeel steeds beter kennen en houden we de teamspirit hoog.

 • copper

  Ontsnappen uit een Escape Room

  Ontsnappen uit een piramide en de wereld redden, allemaal in één avond, het team van Copper IM draait daar z'n hand niet voor om.

 • copper

  Gezellige borrels

  Succes moet je samen vieren. Daarom nemen we regelmatig de tijd voor een gezellige borrel met het team.

 • copper

  Airsoften met het team

  Tijdens het Airsoften gingen we in twee teams de strijd met elkaar aan. Het samenwerken met collega’s en onder vuur nemen van de tegenpartij leverde veel vermaak en blauwe plekken op.

 • copper

  Wie is de snelste?

  Een beetje competitie gaan we niet uit de weg. Met een kartbaan als strijdperk knokten alle collega’s om de hoogste plaats op het podium

 • copper

  Fit blijven met bootcamp

  Voor het neerzetten van goede prestaties is het belangrijk dat het hele team zowel mentaal als lichamelijk in topconditie is. Bootcamp training in park Sonsbeek is hier de perfecte oplossing voor.  

 • copper

  Sportieve uitjes

  Er is een tijd voor inspannen en een tijd voor ontspannen. En dan gaan we ook af en toe ontspannen door inspanning. Zo ook met ons laatste voetgolf uitje. 

 • copper

  Segway rijden

  Plezier door weer en wind: Met het team tourden we op Segways door Arnhem om een van onze thema’s af te trappen.

 • copper

  Een prettige werkomgeving

  Korte lijnen en direct contact met je collega’s vinden wij belangrijk, geen hokjes of eilandjes. Dat zie je ook terug in de open en luchtige inrichting van ons Copper IM bureau.

 • copper

  Leuke thema's

  We organiseren regelmatig leuke thema's waarin we als team aan de slag gaan met verbeteringen voor onze organisatie. Deze trappen we af met leuke activiteiten. 

ABC Clinic Breda
Hogeschool Utrecht
NZA New Zealand Auckland
Rijkswaterstaat
TU Delft
 

Solliciteer nu

Heb jij interesse in de functie? Solliciteer dan via ons contactformulier of via 088-1267600. Wij willen graag in een persoonlijk gesprek nader kennismaken.

Solliciteer nu
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen