Online marketing afstudeerstage

Online marketing afstudeerstage

Bij Copper IM is er elk half jaar plaats voor een gedreven afstudeerder, die voor minimaal vijf maanden fulltime beschikbaar is voor een afstudeeropdracht. Ligt jouw passie bij internet marketing, ben je extreem leergierig, gedreven en op zoek naar een te gekke afstudeerperiode? Dan ben jij dé afstudeerder die wij zoeken!

Wat ga jij bij ons doen tijdens je afstuderen?

Tijdens je afstuderen zal je aan de slag gaan met een afstudeeropdracht die we in overeenstemming met jou hebben opgesteld. Denk hierbij aan het uitvoeren van onderzoeken en analyses op het gebied van internet marketing, onze bedrijfsvoering of ons dienstenpakket. Tijdens je afstudeerperiode krijg je bij ons alle tijd en begeleiding om je afstudeerproject met glans af te ronden.

Tijdens je afstuderen bij Copper IM zal je ook gevraagd worden om zo nu en dan je collega internet marketeers te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden of eenmalige projecten. Denk bijvoorbeeld aan het opstarten van Google Ads campagnes, het onderzoeken van belangrijke focuszoektermen voor een nieuwe klant, of het schrijven van een stuk conversie optimalisatieadvies. Hierdoor doe je waardevolle praktijkervaring op die je na je afstuderen goed kunt gebruiken.

Tijdens je afstudeerperiode zal je begeleid worden door je collega Job. Job is in een recent verleden afgestudeerd met een negen! Hij weet dus precies wat je te wachten staat en kan je door zijn ervaring met succes naar je diploma uitreiking loodsen!

Wie willen we aan boord bij ons team?

Een afstudeerstage bij Copper IM is zeker niet voor iedereen weggelegd. We hebben je een hoop te bieden, dus we vragen ook echt iets van je. Copper IM teamleden zijn scherp, gedreven, ondernemend en weten zich communicatief prima te redden. Voel jij de brandende ambitie om tot op het bot te onderzoeken hoe internet marketing in elkaar steekt? Sta je stevig genoeg in je schoenen om je ons vak eigen te maken, ben je zelfstandig en kan je goed in teamverband werken? Stilstand is achteruitgang, en daar doen we niet aan bij Copper IM. Is deze mindset jou op het lijf geschreven? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Hoe ziet je dag eruit?

Je komt het kantoor van Copper IM rond 8:30 binnen lopen. Op weg naar je werkplek zie je dat je collega Luuk al druk aan het werk is. Je pakt een glas water of een kopje koffie en maakt een praatje met hem. Je start je computer op, neemt de agenda van vandaag door en checkt of je nog e-mails hebt ontvangen. Je ziet dat je collega Kimberley je nog een puntje heeft toegeschoten met een verzoek om deze week een zoektermanalyse te maken voor een nieuwe klant. Je kijkt in je persoonlijke agenda om te zien of je ruimte hebt deze week en je plant deze opdracht voor jezelf in. Je laat Kimberley weten dat je ermee aan de slag gaat en dat je het vrijdagmiddag oplevert. Je blik valt op de planning die je samen met je begeleider Job hebt opgesteld voor je afstudeerproject om te bepalen wat je vandaag gaat oppakken. Je hebt je Plan van Aanpak bijna afgerond en je wilt hier nog met Job doorheen lopen voor je het naar school stuurt. Je plant een meeting in en gaat verder aan de slag met je Plan van Aanpak.

Om 12:30 neem je pauze en wandel je met je team naar de broodjeszaak om de hoek. Weer terug op kantoor duik je nog snel even voor de PS4, je speelt een potje tafelvoetbal, of je ploft in een zitzak om even te chillen en kletst nog wat met je collega’s. Op de terugweg naar je werkplek pak je nog een blikje drinken uit de koelkast voordat je je weer op je scherm richt.

Sam had je gevraagd of je na de pauze met hem wilde gaan zitten, want er is nog een simpele Ads campagne die opgesteld moet worden. Samen met Sam neem je de basics van Google Ads even door en bespreek je de opdracht. Het verhaal boeit je en je geeft aan dat je hier eigenlijk wel meer over wilt weten. Sam kijkt in de planning van de internet marketing trainingen en ziet dat collega Sander over een week een Ads basic training geeft. Dit lijkt je erg interessant om te volgen en Sam regelt een plek voor je. Na het opzetten van de Ads campagne ga je weer rustig aan je afstudeerproject zitten.

Onderhand is het al 16:45 en het is al weer vrijdag, dat betekent dat de wekelijkse kennissessie bijna begint! Deze week geeft je collega Mike een presentatie over de toepassing van Rich Data als verrijking van SEO. Elke medewerker draagt een internet marketing nieuwtje bij voor de presentatie - jij ook dus - en je trapt af met een bericht over Google Ads waar je toevallig op stuitte. Tijdens de presentatie van Mike drink je een drankje, waarna je met wat collega’s naar beneden loopt en het weekend inluidt aan de tafelvoetbaltafel.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een mooie afstudeeropdracht.
  • Professionele afstudeerbegeleiding door Job.
  • Geld!
  • Een jong, gedreven en gezellig team.
  • Mogelijkheid tot behalen van officiële Google certificaten.
  • Mogelijkheid tot het volgen van onze online marketing trainingen.
  • Ruimte voor eigen initiatieven.
  • Regelmatig leuke uitjes met je collega’s.
  • Gezellige VrijMiBo’s!

Over Copper IM

Copper IM is opgericht in 2010. We zijn een jong team van online marketing professionals die door het vuur gaan voor de resultaten van onze opdrachtgevers. Binnen zeven jaar zijn we uitgegroeid tot een bureau met een veertienkoppige bemanning die zich elke dag sterk maakt voor mooie klanten als TU Delft, Rijkswaterstaat, Hogeschool Utrecht, Jan Des Bouvrie en New Zealand Auckland (NZA). We zijn zowel in 2015, 2016, 2017 en 2018 door Het Financieele Dagblad genomineerd als FD Gazelle, daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze erkenning maakt ons trots, maar daarom gaan we nog niet achterover leunen - integendeel: we krijgen juist zin in meer!

Copper IM spant zich elke dag in om het beste te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die internet marketing onze klanten kan bieden. Bij ons ben je dus nooit uitgeleerd. Wij leggen de lat hoog: we willen binnen twee jaar uitgroeien tot een bureau dat bestaat uit een team van veertien online marketing professionals waar op het hoogste niveau online marketing wordt bedreven. Wekelijks hebben wij een kennissessie met het team om de nieuwste ontwikkelingen te delen en te bespreken. Daarnaast volgt iedereen individueel trainingen om het kennisniveau te verhogen. Binnen Copper IM heerst een open sfeer. Elkaar positief stimuleren en goed contact met collega’s vinden wij belangrijk. Ons bureau is net buiten het centrum van Arnhem gevestigd en is goed bereikbaar met het OV.

 

 

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen