Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Knappe Copper-koppen

Sander Jacobs

Managing Director

Met ruim twaalf jaar ervaring in online denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Daarnaast is Sander verantwoordelijk voor kennisontwikkeling binnen Copper IM en de opleiding van de marketeers. Ook verzorgt Sander verschillende externe trainingen.

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Erik is als online marketeer breed inzetbaar. Met zijn technische kennis, hebben de tools van Google geen geheimen meer. Door zijn ruime ervaring binnen alle facetten van online marketing ga je samen met Erik voor de best meetbare resultaten. Die conversies maakt hij graag meetbaar door middel van Google Tag Manager en Analytics.

Sylvia Strating

Finance

Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Sylvia de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures voor junior en senior online marketeer. Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Ellen Hoeve

Online Marketeer

Ellen is bij Copper IM binnengekomen door ons traineeship. Na deze zes weken was ze zo enthousiast dat ze graag aan het werk wilde als Online Marketeer. Ellen is van alle markten thuis: of het nou gaat om het schrijven van teksten, Google Analytics of om het plaatsen campagnes op sociale media, ze doet het met veel plezier! Daarnaast is ze ook nog eens erg creatief en schiet ze graag mooie plaatjes van ons kantoor en het team!

Job Eggink

Ads specialist

Job is één van onze allround marketeers. Door zijn brede kennis van verschillende online marketingkanalen is hij in staat om zijn klanten op meerdere manieren aan de online vindbaarheid te helpen tegen het best mogelijke resultaat. Doorzettingsvermogen staat hierbij centraal.

Jorn Van den Broek

Online Marketeer

Nieuw in het vak, maar niet minder gemotiveerd is; Jorn, een harde werker die de online marketing kneepjes nog aan het leren is. Afgestudeerd op het HBO Commerciële Economie, een Master Marketing Management en gesteund door het team, is hij vastberaden om mooie resultaten neer te zetten met onze klanten.

Naoual

Naoual Kaddouri

Naoual is hét aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Binnen haar functie als accountmanager onderhoudt zij klantrelaties en salesprocessen.

Sjai Timorason

Online Marketeer

Sjai, onze nieuwe SEO aanwinst. Binnen zijn rol als Online Marketeer houdt hij zich voornamelijk bezig met SEO en zal de komende tijd meer de data opdrachten oppakken. Na zijn traineeship van 6 weken met daarin een eindopdracht gebaseerd op SEO, is hij klaar om voor jullie aan de slag te gaan.

Siemen Rensink

Online Marketeer

Siemen is bij Copper IM binnengekomen via zijn stage. Nu dat hij zijn stage heeft afgerond is hij werkzaam als Online Marketeer. Siemen is een echte allround online marketeer: of het nu gaat om het maken van nieuwe websitepagina’s, zoektermanalyses of om het plaatsen van campagnes op sociale media, hij doet dit met passie en plezier!

Catherine Mastebroek

Online Marketeer

Na een succesvolle afronding van het traineeship bij de Academy is Catherine sindsdien werkzaam als online marketeer. Met een echte allround functie houdt Cat zich onder andere bezig met email marketing, (SEO) content marketing, SEO werkzaamheden, en SEA werkzaamheden.

Joshua Brazil

Online Marketeer

Na het afronden van zijn Bachelor International Business and Management Studies, besloot Joshua zich volledig te willen specialiseren in Online marketing bij onze Academy. Hij heeft zijn traineeship succesvol afgerond en maakt sinds kort deel uit van ons team.

Copper IM cultuur

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise.

Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Dit is Copper IM