Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Knappe Copper-koppen

Sander

Sander Jacobs

Directeur

Met ruim twaalf jaar ervaring in online denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Daarnaast is Sander verantwoordelijk voor kennisontwikkeling binnen Copper IM en de opleiding van de marketeers. Ook verzorgt Sander verschillende externe trainingen.

Carolien

Carolien Visser

Account Manager

Communicatief vaardig, no-nonse mentaliteit, gedreven, loyaal, resultaatgericht… Dat is Carolien. Als Account Manager zoekt ze voor onze (potentiële) klanten DE beste oplossing om meer uit Online Marketing te halen.

Kimberley

Kimberley Wieland

Teamlead - Social Specialist - Trainer

Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Erik is als online marketeer breed inzetbaar. Met zijn technische kennis, hebben de tools van Google geen geheimen meer. Door zijn ruime ervaring binnen alle facetten van online marketing ga je samen met Erik voor de best meetbare resultaten. Die conversies maakt hij graag meetbaar door middel van Google Tag Manager en Analytics.

Luuk T

Luuk Theunissen

SEO & Google Data Studio specialist

Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures voor junior en senior online marketeer. Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Luuc H

Luuc Hendriks

Online Marketeer

Na zijn afstudeerstage is Luuc bij Copper IM blijven plakken als online marketeer. Door zijn stage heeft hij al een brede kennis op online marketing gebied, en werkt hij op verschillende projecten binnen Copper IM mee. Luuc is altijd gedreven om het best mogelijke resultaat te halen.

Sylvia

Sylvia Strating

Finance

Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Sylvia de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Copper IM cultuur

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise.

Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Dit is Copper IM