Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Copper IM cultuur

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise. Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Sander
Mail icoon

Sander Jacobs

Eindbaas
Met ruim twaalf jaar ervaring in online denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Daarnaast is Sander verantwoordelijk voor kennisontwikkeling binnen Copper IM en de opleiding van de marketeers. Ook verzorgt Sander verschillende externe trainingen.

Jonathan
Mail icoon

Jonathan Opdam

Eindbaas
Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel eindverantwoordelijk.

Marleen
Mail icoon

Marleen Reinders

Marketing & Product Development
Als ervaren marketeer is Marleen verantwoordelijk voor de branding van Copper IM. Met volle energie en ambitie werkt ze aan de groei, naamsbekendheid en professionalisering van de organisatie.

Carolien
Mail icoon

Carolien Visser

Account Manager
Communicatief vaardig, no-nonse mentaliteit, gedreven, loyaal, resultaatgericht… Dat is Carolien. Als Account Manager zoekt ze voor onze (potentiële) klanten DE beste oplossing om meer uit Online Marketing te halen.

Youssra
Mail icoon

Youssra Barkoki

Online Marketeer
Youssra wordt gekenmerkt als een analytisch, consciëntieus en leergierig persoon. Ze heeft een enorme fascinatie voor data, onderzoek, effectmeting én daarop aansluitende strategieën. Haar kennis en passie zet ze in voor onze klanten als Online Marketeer.

Sylvia
Mail icoon

Sylvia van Zadelhof

Finance
Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Sylvia de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes.

Luuc H
Mail icoon

Luuc Hendriks

Afstudeerstagiaire Online Marketing
Luuc studeert af bij Copper IM. Hij doet voor zijn studie Commerciële Economie onderzoek naar hoe wij online marketplaces het beste kunnen gaan inzetten voor onze klant. Daarnaast springt hij ook overal bij waar hulp nodig is.

Shanna
Mail icoon

Shanna de Weijer

Online Marketeer
Het vertalen van wensen van de klant naar een online marketingstrategie is een van Shanna’s favoriete bezigheden. Ook het adviseren en begeleiden van klanten is haar niet vreemd, dankzij haar ervaring op het gebied van projectmanagement. Shanna combineert haar kennis en ervaring om de resultaten van onze klanten tot een hoger niveau te tillen.

Mike
Mail icoon

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Luuk T
Mail icoon

Luuk Theunissen

Online Marketeer
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Kimberley
Mail icoon

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job
Mail icoon

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Erik
Mail icoon

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Mail icoon

Carsten de Groot

SEO Specialist
Met zijn ruime SEO ervaring is Carsten zeker een toegevoegde waarde voor ons team. Hij heeft zijn SEO ervaring opgebouwd aan de bedrijfskant en hij heeft zelf in de pen mogen klimmen als SEO copywriter. Dus zowel uitvoerend als strategisch en coördinerend.

Nick
Mail icoon

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Mail icoon

Marvin Passage

Online Marketeer
Met zijn kennis van SEO/SEA zet Marvin zich als Online Marketeer in voor onze klanten. Hij is analytisch en creatief. Ook zijn commerciële achtergrond helpt om kansen voor klanten te spotten, te benutten en samen met zijn team klantdoelstellingen te behalen.

Pandfoto
Mail icoon

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures voor junior en senior online marketeer. Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Leuk team hé?

Wil je ook in dit team werken en shinen voor onze mooie opdrachtgevers? Bekijk de vacatures en stageplaatsen!

Bekijk onze vacatures
Bing Ads logo
Emerce logo
Google Partner logo