Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €349,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Een advertentie aanmaken op Facebook of Instagram. Lijkt appeltje eitje, tot je alle instellingen ziet. Want qua advertenties kan je met deze sociale netwerken alle kanten op: van een foto, tot fotocarrousel of opvallende video. En dan zijn daar nog de verschillende doelgroepen, budgetten en plaatsingen.

Facebook omvat meerdere kanalen, waaronder Instagram, Messenger en natuurlijk Facebook zelf. Alleen Facebook is met ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland al een sociaal netwerk waar je niet omheen kan. Wil je starten met Facebook adverteren, of beter weten welke kansen het kanaal biedt, dan is de Adverteren op Facebook training van Copper IM een slim idee.

Tijdens onze Adverteren op Facebook training leer je hoe je een advertentie instelt, en alles daaromheen. Dus onder andere welke mogelijkheden Facebook Ads en Instagram Ads bieden en welke manier van adverteren het beste werkt voor jouw bedrijf. Deze training is ideaal voor ondernemers of marketeers die nog geen of weinig ervaring hebben met de kanalen van Facebook, maar er wel degelijk de potentie van inzien.

Dit staat op het programma van de Facebook Ads training:

 • Wat is Facebook?
 • Hoe werkt het algoritme (Edgerank)?
 • Boosten van posts: waarom je dit niet moet doen
 • Uitleg Facebook bedrijfsmanager
 • Eerste campagne opzetten
  • Hoe stel je een campagne in?
  • Hoe kies je de juiste doelgroep?
  • Welke advertentiemogelijkheden zijn er?
  • Hoe maak je de resultaten inzichtelijk

Tijdens de training is er ruim voldoende tijd voor vragen.

Inschrijving Facebook adverteren training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

""Top trainingen bij Copper IM""

Inmiddels heb ik twee keer een training via CopperIM gevolgd en ik ben enorm positief! Trainers hebben enorm veel kennis en praktijkervaring en zijn een kei in het overbrengen van deze kennis! Er was veel ruimte voor vragen en het vertalen van theorie naar mijn werksituatie. Kortom enorme aanrader! Ik ga gelijk aan de slag met mijn socials.

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

Waarom investeren in deze training?

Bij Copper IM werken we elke dag met Facebook Ads. We weten heel goed wat adverteren op dit sociale netwerk een ondernemer kan opleveren. Zo kun je met Facebook en Instagram je fans bereiken en je community vergroten. Ook kan je er een nieuwe producten, collecties of diensten introduceren en snel meer naamsbekendheid krijgen.

Maar met één standaard advertentie schiet je je doel voorbij – je moet elke advertentie doordacht instellen. Daarom leer je tijdens onze Adverteren op Facebook training alles over targeting, budget en bereik. En uiteraard leer je de prestaties van een campagne interpreteren.

Na onze Facebook Ads training kan je:

Aan het eind van de training ben je helemaal bekend met de mogelijkheden van Facebook en kun je actief aan de slag met het voeren van relevante campagnes.

De training duurt één dagdeel. Omwille van de tijd gaan we niet actief aan de slag met het inrichten van de campagnes, maar je gaat zéker geïnspireerd naar huis. Ook ontvang je het lesmateriaal per mail, waardoor je alle informatie er later nog eens kan bij pakken.

Locatie

Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen op de locatie Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27 met een ruimte (gratis) parkeerplaats naast de deur.

Wil je er graag bij zijn? Reserveer dan vast een plekje op de voor jou geschikte datum voor de training. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail als naslagwerk.

Onze trainer

Eerstvolgende Facebook Ads training

Elke maand geven we een Facebook Ads training. Wanneer de volgende is, zie je bovenaan de pagina.

Wat kost het?

Onze Facebook Ads training geven we in groepen van maximaal 8 personen. De prijs per persoon is € 249,-. Na afloop ontvang je het cursusmateriaal per e-mail.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!