Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Facebook is met ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland een kanaal waar je niet omheen kan. Toch is Facebook voor veel ondernemers nog een onduidelijk kanaal. Daarnaast wordt Facebook Ads door de vele mogelijkheden een lastig kanaal om in te zetten.

Bij de Facebook Ads training gaan we in op de mogelijkheden die Facebook biedt om je doelgroep te bereiken. Hierbij wordt er kort stilgestaan bij de opbouw van de verschillende pagina’s in Facebook en de mogelijkheden van organisch verkeer. Hierbij wordt er kort behandeld hoe je een bedrijfspagina aanmaakt en waar je op moet letten. Vervolgens gaan we door op de mogelijkheden van het adverteren op Facebook.

Aan het eind van de dag ben je helemaal bekend met de mogelijkheden van Facebook en kun je actief aan de slag met het inrichten van een bedrijfspagina en het voeren van relevante campagnes.

Deze training is bedoeld voor ondernemers / marketeers die nog weinig ervaring hebben in Facebook maar hier wel degelijk de potentie van inzien. We zullen de basis behandelen van Facebook Ads en de mogelijkheden van de bedrijfsmanager.

Inhoud van de training

De training geeft je alle inzichten om zelf aan de slag te gaan met Facebook Advertising. We behandelen de volgende punten:

 • Voorstelronde
 • Wat is Facebook?
 • Hoe werkt het algoritme (Edgerank)
 • Welke soorten pagina’s zijn er en met welk doel?
 • Waar moet je op letten met posten op Facebook?
 • Boosten van posts: waarom je dit niet moet doen
 • Uitleg Facebook bedrijfsmanager
 • Eerste campagne opzetten
  • Hoe stel je een campagne in?
  • Hoe kies je de juiste doelgroep?
  • Welke advertentiemogelijkheden zijn er?
  • Hoe maak je de resultaten inzichtelijk

Tijdens de training is er ruim voldoende tijd voor vragen.

Facebook marketing: hoe zet je het in?

Wil je aan de slag met Facebook marketing maar weet je niet welke mogelijkheden er zijn en welke kansen het kanaal biedt dan sluit deze training optimaal aan bij je informatiebehoefte.

Steeds meer ondernemingen zijn actief op Facebook en ondernemers die er niet thuis zijn in de materie zijn vaak bang om de boot te missen wat betreft sociale media. Anderen hebben het wel geprobeerd maar komen er door de vele mogelijkheden niet uit. Tijdens de training gaan we in op de mogelijkheden en bekijken we of Facebook wel een geschikt middel is voor je dienstverlening.

We starten de ochtend met een korte voorstelronde waarin tijd wordt genomen om je eerdere ervaringen met Facebook (zakelijk en privé) te delen. Vervolgens zullen we een uitleg geven over de opbouw van Facebook. Hierbij worden de verschillende paginasoorten behandeld en wordt er advies gegeven over welke paginasoorten het beste passen bij je doelstellingen.

We behandelen ook de mogelijkheden van het posten op je eigen Facebook tijdlijn. Waar moet je op letten en welke mogelijkheden zijn er.

Als laatste behandelen we de mogelijkheden van het adverteren op Facebook. Omwille van de tijd kunnen we niet actief aan de slag met het inrichten van de campagnes maar je gaat zeker geïnspireerd naar huis.

Eerstvolgende training
woensdag 29-01-2020
dinsdag 25-02-2020
dinsdag 24-03-2020
dinsdag 21-04-2020
dinsdag 19-05-2020
dinsdag 16-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 28 februari 2020

Groepstraining: €249,- nu €225,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie:

L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Fokker
Rijkswaterstaat
TU Delft
Hogeschool Utrecht

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Werken bij banner
Bing Ads logo
Hotjar Founding Member
Emerce logo
Google Partner logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving Facebook adverteren training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x