Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Een advertentie aanmaken op Facebook of Instagram. Lijkt appeltje eitje, tot je alle instellingen ziet. Want qua advertenties kan je met deze sociale netwerken alle kanten op: van een foto, tot fotocarrousel of opvallende video. En dan zijn daar nog de verschillende doelgroepen, budgetten en plaatsingen.

Facebook omvat meerdere kanalen, waaronder Instagram, Messenger en natuurlijk Facebook zelf. Alleen Facebook is met ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland al een sociaal netwerk waar je niet omheen kan. Wil je starten met Facebook adverteren, of beter weten welke kansen het kanaal biedt, dan is de Adverteren op Facebook training van Copper IM een slim idee.

Tijdens onze Adverteren op Facebook training leer je hoe je een advertentie instelt, en alles daaromheen. Dus onder andere welke mogelijkheden Facebook Ads en Instagram Ads bieden en welke manier van adverteren het beste werkt voor jouw bedrijf. Deze training is ideaal voor ondernemers of marketeers die nog geen of weinig ervaring hebben met de kanalen van Facebook, maar er wel degelijk de potentie van inzien.

Dit staat op het programma van de Facebook Ads training:

 • Wat is Facebook?
 • Hoe werkt het algoritme (Edgerank)?
 • Boosten van posts: waarom je dit niet moet doen
 • Uitleg Facebook bedrijfsmanager
 • Eerste campagne opzetten
  • Hoe stel je een campagne in?
  • Hoe kies je de juiste doelgroep?
  • Welke advertentiemogelijkheden zijn er?
  • Hoe maak je de resultaten inzichtelijk

Tijdens de training is er ruim voldoende tijd voor vragen.

Eerstvolgende training
dinsdag 21-04-2020
dinsdag 19-05-2020
dinsdag 16-06-2020

Groepstraining: €249,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie:

L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Rijkswaterstaat
Hogeschool Utrecht
TU Delft
Fokker

Waarom investeren in deze training?

Bij Copper IM werken we elke dag met Facebook Ads. We weten heel goed wat adverteren op dit sociale netwerk een ondernemer kan opleveren. Zo kun je met Facebook en Instagram je fans bereiken en je community vergroten. Ook kan je er een nieuwe producten, collecties of diensten introduceren en snel meer naamsbekendheid krijgen.

Maar met één standaard advertentie schiet je je doel voorbij – je moet elke advertentie doordacht instellen. Daarom leer je tijdens onze Adverteren op Facebook training alles over targeting, budget en bereik. En uiteraard leer je de prestaties van een campagne interpreteren.

Na onze Facebook Ads training kan je:

 • Een Facebook Ads campagne opzetten
 • De juiste doelgroep selecteren
 • Facebook Ads campagnes bijsturen

Aan het eind van de training ben je helemaal bekend met de mogelijkheden van Facebook en kun je actief aan de slag met het voeren van relevante campagnes.

De training duurt één dagdeel. Omwille van de tijd gaan we niet actief aan de slag met het inrichten van de campagnes, maar je gaat zéker geïnspireerd naar huis. Ook krijg je een USB-stick met lesmateriaal mee, waardoor je alle informatie er later nog eens kan bij pakken.

Locatie

De Adverteren op Facebook training geven we op ons kantoor in Arnhem, aan de L.J. Costerstraat 5. Hier hebben we een fijne trainingsruimte die ruimte biedt aan maximaal 8 deelnemers. Je kan de locatie makkelijk bereiken via openbaar vervoer of met de auto. Naast ons kantoor kan je gratis parkeren.

Kimberley
Trainer
Mail

Kimberley Wieland

Kimberley Wieland verzorgt voor Copper IM de Facebook trainingen. Met interessante praktijk voorbeelden leert zij haar deelnemers de fijne kneepjes van adverteren op Facebook of andere social media.

Eerstvolgende Facebook Ads training

Elke maand geven we een Facebook Ads training. Wanneer de volgende is, zie je bovenaan de pagina.

Wat kost het?

Onze Facebook Ads training geven we in groepen van maximaal 8 personen. De prijs per persoon is € 249,-. Na afloop ontvang je een USB-stick met het cursusmateriaal.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!

Emerce logo
Official channable partner badge
Hotjar Founding Member
Gazellen Logo
Google Partner logo
Inschrijving Facebook adverteren training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x