Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €595,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.250,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Als online marketeer ben je wellicht al gewend om te werken met Google Search Ads, maar heb je er ook wel eens aan gedacht om via Google Display nieuwe klanten binnen te halen of jouw product of dienst aan te bieden? Je bereikt eenvoudig een groot publiek en hebt zelf invloed op de doelgroep die je wilt bereiken. Jouw tekst, beeld of videoadvertentie wordt getoond in het Google Display Netwerk. 

Onze Ads specialisten werken ook vaak Google Ads Display in combinatie met Google Search Ads om juist die doelgroep te bereiken met een latente behoefte. Op het moment dat je die nieuw doelgroep aanspreekt met pakkende banners genereer je direct verkeer naar de website. Ben je benieuwd hoe je dat kan doen, welke campagnes er passen bij jouw doel en hoe je die doelgroepen formuleert? Dan is de Google Ads Display training van Copper IM een geschikte training voor jou. Onze specialisten nemen je mee in hun ervaringen met Google Display en geven je hun tips voor succesvolle Google Ads Display campagnes.

Eendaagse training
Onze eendaagse training leert je alle ins and outs omtrent Google Ads Display. Wil je wel wat met Display, maar heb je niet helemaal duidelijk voor ogen hoe je ermee aan de slag kunt? Dat is nou juist waar je mee aan de slag gaat in deze training. We nemen je in een dag mee in alle mogelijkheden, verschillende campagnes en hoe je die display advertenties aanmaakt.

Dit staat op het programma van de Google Ads Display training:

 • Wat is display advertising?
 • Met welk doel zet je het in?
 • Welke mogelijkheden zijn er?
  • Display campagnes (slim en normaal)
  • Videocampagnes
  • Discovery campagnes
 • Campagne instellingen
 • Doelgroepen bepalen
 • Eigen doelgroepen maken
 • Advertenties maken
 • Sturen op het gewenste resultaat
INSCHRIJVING GOOGLE ADS DISPLAY TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

"Het is nu een aanvulling"

Ik werkte altijd wel met Google Search en wist wel van het bestaan van Ads Display, maar vroeg me altijd hoe en wanneer ik dat nou moest inzetten. De training van Sander heeft me daarin geholpen en nu zet ik de campagnes in voor branding.

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM GOOGLE ADS DISPLAY?

Je zou denken ik heb toch al Google Search wat voegt Google Ads Display daar nog aan toe? Het grote voordeel van display, en eigenlijk is dat ook vaak wel doel van deze campagnes, is om de naamsbekendheid onder de doelgroep te vergroten. Het is nou eenmaal een feit dat beeldgebruik beter blijft hangen bij mensen dan dat ze teksten lezen. Uiteraard wel de uitdaging om een sterke banner te plaatsen met een pakkende boodschap. Je kan zo je doelgroep bereiken, maar ook vergroten door dat je ook mensen bereikt die wellicht een latente behoefte hebben. In eerste instantie zal het traffic opleveren naar je website en dan is het de kunst om die mensen ook dat nieuwe product te laten kopen bijvoorbeeld. Vooral branding is het grote doel bij Google Ads Display en dat zal ook zeker terugkomen in de training. Ben je benieuwd welke advertising manieren Google nog meer biedt? Denk bijvoorbeeld aan Google Ads of wat dacht je van Google Shopping hier geven we bij Copper IM ook trainingen in.

Na onze training kan je in Google Ads Display:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto en of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen  op de locatie in Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27.  Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Onze trainers

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE GOOGLE ADS DISPLAY TRAINING

We geven geregeld een Google Ads Display training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Google Ads Display training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!