Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met Google Ads adverteer je in Google. Richt je hier een goede campagne in, dan kan het rendement enorm zijn. Maar, je moet wel weten wat je doet. Anders kan het budget zomaar als zand door je vingers glippen.

Met de Google Ads (SEA) training van Copper IM leer je snel hoe adverteren binnen de zoekmachine van Google in z’n werk gaat. Bij Copper IM hakken we al jaren met dit bijltje. We weten dus precies wat je met online advertenties in Google allemaal kunt bereiken.

Deze Google Ads cursus van één dag is ideaal voor als je geen of weinig ervaring hebt met adverteren in Google. Een ervaren Google Ads gecertificeerde trainer loodst je door de basis van Google Ads en laat je zien hoe je succesvol een Google Ads campagne opzet. Met deze kennis kan je jouw advertenties laten opduiken in de Google resultaten van precies díé mensen die je wilt bereiken, op precies het goede moment.

Dit staat op het programma van de Google Ads training:

 • Introductie Google Ads
 • Bepalen van de doelen
 • Accountinstellingen
 • Campagnestrategie
 • Campagne-instellingen
 • Het gebruik van de verschillende netwerken
 • Inrichting van de campagnes
 • Aandachtspunten voor beheer
 • Het maken van resultaten-rapportages
Eerstvolgende training
donderdag 01-10-2020
donderdag 29-10-2020
donderdag 26-11-2020
dinsdag 22-12-2020

Groepstraining: €495,- excl. BTW p.p.
1 op 1 training: €1.150,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Training op maat; top!"

Inmiddels heb ik twee keer een training via CopperIM gevolgd en ik ben enorm positief! Trainers hebben enorm veel kennis en praktijkervaring en zijn een kei in het overbrengen van deze kennis! Er was veel ruimte voor vragen en het vertalen van theorie naar mijn werksituatie. Kortom enorme aanrader!
Marloes
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Hogeschool Utrecht
Fokker
TU Delft
Rijkswaterstaat

Training van specialisten die er dagelijks mee werken

Als ervaren internet marketing bureau begrijpen we de winstkansen van zoekmachine adverteren (of SEA: Search Engine Advertising) natuurlijk als geen ander. Onze specialisten werken zelf dagelijks met Google Ads en gaan slim om met zoekmachine adverteren.

Maar omdat jij jouw bedrijf en je doelen zelf het beste begrijpt, ben je heel goed in staat om zelf slimme online campagnes op te zetten.  Daarom delen we onze kennis bij Copper IM graag. Tijdens onze Google Ads workshop krijg je training van onze eigen specialisten. Zij leggen je uit hoe het adverteren werkt, zodat jij hier zelf een optimale invulling aan kan geven.

Na onze Google Ads training kan je:

 • Een Ads accounts aanmaken
 • Een campagnestrategie bepalen
 • Campagnes toevoegen aan Ads accounts
 • Relevante zoektermen ontdekken
 • Effectieve advertenties schrijven
 • De juiste landingspagina’s selecteren
 • Het meten van conversies inrichten
 • Google Ads koppelen aan Analytics
 • Gegevens exporteren
 • Campagnes effectief bijsturen

Dit staat niet op het programma

Tijdens deze training besteden we aandacht aan search campagnes. Netwerken als display, video of Google Shopping behandelen we niet. Jezelf hier toch in verdiepen? Ga dan naar onze trainingen op maat.

Waarom investeren in deze training?
Online adverteren is een vaardigheid die elke ondernemer meteen concreet rendement kan opleveren. Als je precies weet wie je wanneer met welke boodschap wilt bereiken, dan geeft Google Ads je alle mogelijkheden in handen om met minimale investeringen maximale resultaten binnen te slepen. Na onze training gaat er letterlijk een wereld voor je open – een wereld vol kansen op nieuwe leads, nieuwe klanten en groeiende conversie en omzet!

Onze Google Ads cursus is een stuk professionele ontwikkeling waarvan je meteen zelf de vruchten plukt. En je zult merken dat je gaandeweg steeds slimmer wordt in SEA. Dit maakt deze training in Google Ads dus een hele zinnige investering in je digitale toekomst – en die van je bedrijf.

Locatie
Onze trainingen geven we op ons kantoor aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Hier hebben we een trainingsruimte dat ruimte biedt aan 8 cursisten. Kom met het ov of de auto naar onze training; de locatie is makkelijk te bereiken en je kan gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte! Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of neem het hele team mee. De groepstraining voor maximaal 8 deelnemers kost € 495,- pp. Als je laat weten wat je kennisniveau is (beginner / gevorderd), passen wij je training daarop aan. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en een USB-stick met het lesmateriaal.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Schuif aan bij onze eerstvolgende Google Ads training

Elke maand geven we een Google Ads training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan deze pagina. Even scrollen dus! Wil je meer weten over onze Google Ads training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!

Emerce logo
Official channable partner badge
Hotjar Founding Member
Gazellen Logo
Let op! Onze trainingen hebben nu een maximum van 3 deelnemers i.v.m. de RIVM richtlijnen.
Inschrijving Google Ads SEA training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x