Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Online adverteren (SEA) is een absolute must voor elke onderneming in het digitale tijdperk waarin we zakendoen. Als je denkt dat je het met je bedrijf wel redt zonder aandacht, tijd en budget aan online naamsbekendheid te werken, dan sta je tegenwoordig automatisch met 2-0 achter. Andersom bekeken is online adverteren een vaardigheid die voor elke ondernemer meteen in concreet rendement kan opleveren. Als je zelf weet hoe je jouw bedrijf en je producten online op de slimste manier onder de aandacht brengt gaat er letterlijk een wereld voor je open: een wereld vol kansen op nieuwe leads, nieuwe klanten en groeiende conversie en omzet!

Als ervaren internet marketing bureau begrijpen we die winstkansen natuurlijk als geen ander. Dat is ook precies waarom we met onze Google Ads trainingen zijn begonnen. Google Ads is het wereldwijd gebruikte platform waarmee je ervoor zorgt dat jouw advertenties opduiken in de browsers van precies de mensen die je wilt bereiken, op precies het goede moment. Om dat te bereiken moet je natuurlijk wel weten wat je doet, en dat leer je snel en praktisch van ervaren specialisten in onze Copper IM Google Ads SEA training.

Eerstvolgende training
donderdag 20-02-2020
donderdag 19-03-2020
donderdag 16-04-2020
donderdag 14-05-2020
donderdag 11-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 28 februari 2020

Groepstraining: €495,- nu €445,50 excl. BTW p.p.
1 op 1 training: €1.150,- nu €1035,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

  • USB stick met lesmateriaal en
  • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Rijkswaterstaat
TU Delft
Hogeschool Utrecht
Fokker

Inhoud training

In onze trainingsruimte merk je meteen dat je in goede handen bent, want onze mensen weten waarover ze praten. Copper IM is niet voor niets de trotse bezitter van een officieel Google Ads SEA certificaat: we hakken al jaren met dit bijltje en we weten precies wat je met online advertenties in Google allemaal kunt bereiken. Het rendement van een goed ingerichte Google Ads campagne kan enorm zijn, weten onze opdrachtgevers uit ervaring. Als je precies weet wie je wanneer met welke boodschap wilt bereiken, dan geeft Google Ads je alle mogelijkheden in handen om ook met minimale investeringen maximale resultaten binnen te slepen. Daarom is de gedachte achter onze Google Ads training eigenlijk heel simpel: jij begrijpt jouw bedrijf en je doelen zelf het beste, dus ben je ook de meest geschikte persoon om je slimme online campagnes zelf handen en voeten te geven. Wij leggen je uit hoe je dat doet, zodat jij er zelf een optimale invulling aan kan geven. Je zult merken dat je er gaandeweg steeds slimmer in wordt, waardoor onze training dus een hele zinnige investering wordt in je digitale toekomst – en die van je bedrijf.

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Training op maat

We hebben onze Google Ads SEA trainingen op verschillende niveaus ingericht, zodat beginners net zoveel kunnen leren als meer ervaren marketeers. Laat ons weten wat je kennisniveau is en we stemmen je training daar naadloos op af. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om collega’s of zelfs je hele marketingteam mee te nemen, want in onze nieuwe trainingsruimte is plek genoeg. In principe duren onze Google Ads SEA trainingen een dag, dus het is niet eens nodig om veel kostbare tijd te investeren in een stuk professionele ontwikkeling waar je meteen zelf de vruchten van plukt. Doeltreffend online adverteren met maximaal rendement: je kunt het snel en gemakkelijk leren met je persoonlijke Copper IM Google Ads SEA training! Vraag hier je op maat training aan.

Werken bij banner
Emerce logo
Google Partner logo
Gazellen Logo
Hotjar Founding Member
Bing Ads logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving Google Ads SEA training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x