Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €595,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.250,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt van de lesstof per e-mail

Google Analytics (4) is de meeste gebruikte webanalysetool die er bestaat, de specialisten van Copper IM werken er dagelijks mee. Je kunt er mee analyseren wat er op je website gebeurt. Waar komen bezoekers vandaan, via welke verkeersbron komen mijn bezoekers, welke pagina’s bezoeken ze op mijn website, welke blogs en cases worden goed gelezen. Of misschien vind je het interessant om te weten waar de bezoekers juiste blijven hangen of afhaken op jouw website. Dit is allemaal inzichtelijk te maken met Google Analytics.

Heb je Google Analytics al in gebruik, dan werk je waarschijnlijk met de ‘oude’ versie: Universal Analytics, maar Google heeft een nieuwe versie gelanceerd: Google Analytics 4 (GA4). En die  is op veel punten echt anders dan de ‘oude’ versie, wel met veel nieuwe mogelijkheden. Dat dan weer wel. Wij achten de kans groot dat je dus even moet wennen aan het zogenaamde GA4, maar daar kunnen we bij Copper IM bij helpen met de Google Analytics 4 training. Onze Google Analytics 4 training is interessant als je de switch wilt gaan maken van Google Analytics Universal naar Google Analytics 4.  In één dag leer je van een Google-gecertificeerde trainer de verschillen tussen de ‘oude’ en nieuwe versie. Hieronder lees je wat er op het programma staat.

Eendaagse training
Tijdens onze eendaagse training leer je alle ins and outs over Google Analytics 4. Wat zijn de verschillen met de universal versie van Google Analytics en welke voordelen en uitdagingen zijn er binnen Google Analytics 4. En niet geheel onbelangrijk, hoe kan jij GA4 goed gebruiken! Je hebt ruimte om al je vragen te stellen die je wilt om daadwerkelijk goed aan de slag te kunnen met de tool.

Dit staat op het programma van de Google Analytics 4 training:

 • Korte voorstelronde
 • Introductie tot GA4
 • Verschillen met huidige Analytics
 • GA4 instellingen
 • Doelen instellen
 • Betekenis van statistieken
 • Basisrapportages in GA4 gebruiken
 • Mogelijkheden van de analyse hub
INSCHRIJVING GOOGLE ANALYTICS 4 TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

"Super leerzame training!"

Een leerzame training waarbij we uiteindelijk samen een dashboard hebben klaargezet voor Online Plastics Group. Ik heb nu meer inzicht in de resultaten van mijn e-mail en social campagnes. Bedankt!

Manon - Online Plastics Group

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM GOOGLE ANALYTICS 4?

Google Analytics 4 biedt enorm veel data aan haar gebruikers. Het is alleen wel handig als je weet hoe je die data kan analyseren, gebruiken en lezen. Een must voor iedere online marketeer. De statistieken en basisrapportages zijn anders dan in de ‘oude’ versie. 

Het moment dat iedere marketeer met GA4 gaat werken die komt sneller dan je denkt en daarom is het verstandig om je hier al in te verdiepen! Er zijn absoluut verschillen tussen Google Analytics Universal en Google Analytics 4. Wil jij weten welke data je misschien niet meer inzichtelijk hebt, of data die nu juist wel inzichtelijk is en de fijne kneepjes omtrent het nieuwe GA4 in de vingers krijgen dan neemt onze trainer je graag mee in zijn kennis. Na een dag ben je helemaal bij en heb je de mogelijkheid om daadwerkelijk aan de slag met GA4. Ben je nog niet helemaal thuis in Analytics Universal? Volg dan de Google Analytics training bij Copper IM en wellicht is de Google Tag Manager training ook interessant voor je.

Na onze training kan je in Google Analytics 4:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto en of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen  op de locatie in Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27.  Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Onze trainers

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE GOOGLE ANALYTICS 4 TRAINING

Geregeld geven we een Google Analytics 4 training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Google Analytics 4 training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Straks kan jij

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!