Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Eerstvolgende training

dinsdag 24-08-2021 Nu inschrijven
dinsdag 21-09-2021 Nu inschrijven
dinsdag 19-10-2021 Nu inschrijven
dinsdag 16-11-2021 Nu inschrijven
dinsdag 14-12-2021 Nu inschrijven

Groepstraining: €495,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.150,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

  • Lunch
  • Certificaat van deelname.

Google Analytics biedt enorm veel data aan haar gebruikers. Als je de data niet kan duiden, doen die gedetailleerde statistieken en cijfers al snel overweldigend aan. Er is niet veel frustrerender dan dit, want je weet dat de data die je ziet goud waard is.

Ondanks dat je veel aan marketing doet, kan het echte succes uitblijven. Om erachter te komen waarom dat is, is het belangrijk om het webverkeer te analyseren. Maar beheers je Google Analytics niet goed genoeg om dit te doen, dan blijf je aanmodderen. Het kan daarom goed zijn om je vaardigheden op te poetsen middels een Google Analytics cursus. Op deze manier krijg je grip op je marketingacties – maar houd je zelf de touwtjes in handen.

Onze Google Analytics training is een slimme keuze als je zelf aan de slag wilt gaan met Google Analytics, of je huidige kennis wilt vergroten. In één dag leer je van een Google-gecertificeerde trainer je weg vinden binnen deze tool: hoe het werkt, wat je ermee kan, en hoe je het kan toepassen.

Eendaagse training
Onze eendaagse training in de basics van Google Analytics leert je díé functies begrijpen en beheersen die er werkelijk toe doen. En wij weten welke dat zijn: onze specialisten werken er zelf elke dag mee.

Dit staat op het programma van de Google Analytics training:

  • Introductie Google Analytics
  • Analytics goed instellen
  • Instellen van doelen
  • De verschillende statistieken
  • De basisrapportages
  • Data segmenteren
  • Het maken van een dashboard
INSCHRIJVING GOOGLE ANALYTICS TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

"Training op maat; top!"

Inmiddels heb ik twee keer een training via CopperIM gevolgd en ik ben enorm positief! Trainers hebben enorm veel kennis en praktijkervaring en zijn een kei in het overbrengen van deze kennis! Er was veel ruimte voor vragen en het vertalen van theorie naar mijn werksituatie. Kortom enorme aanrader!

Marloes

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM GOOGLE ANALYTICS?

Vraag ons internet marketing specialisten wat de belangrijkste skill is uit ons vakgebied, dan krijg je negen van de tien keer hetzelfde antwoord: beheersing van Google Analytics. Deze toepassing is zó divers, nuttig en compleet dat het aan de basis staat van onze ‘meten is weten’-mindset. Google Analytics is voor ons… wat een liniaal is voor een timmerman. Zonder informatie over de online activiteiten van de bezoekers op je website, weet je simpelweg niet wat je moet doen om meer conversie, meer bezoekers of meer omzet te krijgen.

Google Analytics levert data die goud waard is. Letterlijk – een soort van, dan. Als je zelf aan de slag wilt gaan met de nuttige marketinginformatie uit je eigen website, dan is onze Google Analytics training de ultieme manier om je eigen inzicht te vergroten.

Na onze training kan je in Google Analytics:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Met de auto en het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk te bereiken. Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en een USB-stick met het lesmateriaal.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Onze trainers

Mike

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE GOOGLE ANALYTICS TRAINING

Elke maand geven we een Google Analytics training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Google Analytics training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Straks kan jij

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!