Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Analytics biedt enorm veel data aan haar gebruikers. Als je de data niet kan duiden, doen die gedetailleerde statistieken en cijfers al snel overweldigend aan. Er is niet veel frustrerender dan dit, want je weet dat de data die je ziet goud waard is.

Ondanks dat je veel aan marketing doet, kan het echte succes uitblijven. Om erachter te komen waarom dat is, is het belangrijk om het webverkeer te analyseren. Maar beheers je Google Analytics niet goed genoeg om dit te doen, dan blijf je aanmodderen. Het kan daarom goed zijn om je vaardigheden op te poetsen middels een Google Analytics cursus. Op deze manier krijg je grip op je marketingacties – maar houd je zelf de touwtjes in handen.

Onze Google Analytics training is een slimme keuze als je zelf aan de slag wilt gaan met Google Analytics, of je huidige kennis wilt vergroten. In één dag leer je van een Google-gecertificeerde trainer je weg vinden binnen deze tool: hoe het werkt, wat je ermee kan, en hoe je het kan toepassen.

Eendaagse training

Onze eendaagse training in de basics van Google Analytics leert je díé functies begrijpen en beheersen die er werkelijk toe doen. En wij weten welke dat zijn: onze specialisten werken er zelf elke dag mee.

Dit staat op het programma van de Google Analytics training:

 • Introductie Google Analytics
 • Analytics goed instellen
 • Instellen van doelen
 • De verschillende statistieken
 • De basisrapportages
 • Data segmenteren
 • Het maken van een dashboard
Eerstvolgende training
donderdag 09-04-2020
donderdag 07-05-2020
donderdag 04-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 31 maart 2020

Groepstraining: €495,- nu €445,50 p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.150,- nu €1035,-  excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Hogeschool Utrecht
Fokker
TU Delft
Rijkswaterstaat

Waarom Google Analytics?

Vraag ons internet marketing specialisten wat de belangrijkste skill is uit ons vakgebied, dan krijg je negen van de tien keer hetzelfde antwoord: beheersing van Google Analytics. Deze toepassing is zó divers, nuttig en compleet dat het aan de basis staat van onze ‘meten is weten’-mindset. Google Analytics is voor ons… wat een liniaal is voor een timmerman. Zonder informatie over de online activiteiten van de bezoekers op je website, weet je simpelweg niet wat je moet doen om meer conversie, meer bezoekers of meer omzet te krijgen.

Google Analytics levert data die goud waard is. Letterlijk – een soort van, dan. Als je zelf aan de slag wilt gaan met de nuttige marketinginformatie uit je eigen website, dan is onze Google Analytics training de ultieme manier om je eigen inzicht te vergroten.

Na onze training kan je in Google Analytics:

 • basisrapporten begrijpen en analyseren
 • basisfilters instellen
 • een dashboard inrichten
 • rapportages mailen
 • gegevens exporteren
 • belangrijke instellingen zelf instellen

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Met de auto en het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk te bereiken. Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en een USB-stick met het lesmateriaal.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Kimberley
Trainer
Mail

Kimberley Wieland

Kimberley Wieland verzorgt voor Copper IM de Facebook trainingen. Met interessante praktijk voorbeelden leert zij haar deelnemers de fijne kneepjes van adverteren op Facebook of andere social media.

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Schuif aan bij onze eerstvolgende Google Analytics training

Elke maand geven we een Google Analytics training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Google Analytics training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Straks kan jij

 • je weg vinden naar de belangrijkste functies in Google Analytics
 • de online activiteiten van je sitebezoekers monitoren (aantal bezoeken, clicks op specifieke buttons, zoekgedrag binnen je pagina’s)
 • data uit Google Analytics omzetten naar een effectieve marketingstrategie

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!

Sfeer Copper
Google Partner logo
Hotjar Founding Member
Bing Ads logo
Official channable partner badge
Gazellen Logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving Google Analytics training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x