Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Als je ons als internet marketing specialisten vraagt wat de belangrijkste skill is uit ons vakgebied, dan zul je negen van de tien keer hetzelfde antwoord krijgen. Google Analytics is onze belangrijkste manier om webverkeer te analyseren, en die analyse is de kern van alle marketingstrategieën die we bedenken. Als je echt zelf wilt begrijpen hoe je zo veel mogelijk nuttige marketinginformatie uit je eigen website en ecommerce haalt, dan is onze Google Analytics training een prima manier om je eigen inzicht te vergroten. Van wie kun je zoiets nou beter leren dan van de specialisten die er elke dag zelf mee werken? Wij zouden het ook niet weten, dus reserveer je plek in de Copper IM trainingsruimte, of neem meteen je hele team mee voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Onze instructeurs laten je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zien waar Google Analytics precies om draait. We geven je de touwtjes in handen, want met je nieuwe Google Analytics kennis trek je straks de controle over je internet marketing stevig naar je toe. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat je na je training een enorme set met digitaal gereedschap hebt opengetrokken. Natuurlijk heb je nog niet zo veel aan al die online tools als je niet weet hoe je ze moet gebruiken, maar geen zorgen: that’s where we    come in!

Eerstvolgende training
donderdag 13-02-2020
donderdag 12-03-2020
donderdag 09-04-2020
donderdag 07-05-2020
donderdag 04-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 28 februari 2020

Groepstraining: €495,- nu €445,50 p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.150,- nu €1035,-  excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

  • USB stick met lesmateriaal en
  • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Fokker
Rijkswaterstaat
Hogeschool Utrecht
TU Delft

Inhoud training

Onze training geeft je wat je nodig hebt om de belangrijkste functies van Google Analytics te begrijpen en te beheersen. Met die functies in je vingers bepaal jij straks zelf welke aspecten van je online activiteiten je gaat monitoren. Het aantal sitebezoeken, clicks op specifieke buttons, zoekgedrag binnen je pagina’s en de interesse voor je online video content: het zijn maar een paar voorbeelden van de mogelijkheden die meten met Google Analytics je geeft. Onze trainingen zijn speciaal opgezet om je een goede start te laten maken. We leren je in rap tempo de basics, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen als online marketingspecialist. Zo leid je jezelf op tot een unieke analist, want met je eigen professionele kennis en ervaring ken je je bedrijf, je doelen, je doelgroep en je ecommerce natuurlijk als geen ander.

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Op maat trainingen

Gun jezelf de kans om je bedrijfswebsite, je webwinkel en al je online activiteiten beter te begrijpen en spring aan boord bij onze Google Analytics trainingen. Misschien is het zelfs nog beter als je je hele marketingteam gewoon meeneemt, zodat jullie samen aan de slag kunnen met je eigen online strategie. Je online resultaten zullen er in elk geval alleen maar beter van worden, dus het is altijd de moeite waard om in onze Analytics kennis te komen delen. We bieden Google Analytics trainingen aan voor beginners en voor gevorderden, dus als je ons laat weten wat je kennisniveau is, passen wij je training daar op aan. Onze trainingen duren in principe één dag, dus kies voor een slimme investering in je eigen online slagkracht en schrijf je vandaag nog in! Of vraag hier je op maat training aan.

Sfeer Copper
Google Partner logo
Bing Ads logo
Emerce logo
Gazellen Logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving Google Analytics training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x