Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Boek jouw Google Data Studio training

dinsdag 27-09-2022 Nu inschrijven
donderdag 20-10-2022 Nu inschrijven
donderdag 24-11-2022 Nu inschrijven
donderdag 29-12-2022 Nu inschrijven

Groepstraining: €495,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.150,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Trainingslocatie: De Corridor 27, Breukelen

De cursus is inclusief:

 • Lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Als online marketeer krijg je enorm veel data voorgeschoteld om mee te werken en dat op dagelijkse basis. Google Data Studio is de perfecte tool om één compleet dashboard te maken waar al jouw data samenkomt uit de verschillende (online marketing) kanalen. Het biedt je overzicht betreffende data, te behalen KPI’s, sales funnels en nog zoveel meer.

Een realtime dashboard wat je gemakkelijk via PDF of  een linkje kunt delen binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld het bepalen van trends in zoekvolume, inzicht in je doelgroepen, online marketing kanalen en de prestaties van je advertising. Om het visueel aantrekkelijk maakt heb je bij Google Data studio ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld je eigen logo, huisstijl en afbeeldingen te gebruiken. Heb je zin om écht een compleet inzicht en overzicht te creëren van al je data vanuit de verschillende kanalen? Dan is de Google Data Studio training geschikt voor jou!

De trainer werkt zelf ook dagelijks in Google Data Studio voor klanten van Copper IM en zal je dan ook niet alleen veel theorie achter de techniek van het dashboard uitleggen, maar ook zeker zijn voorbeelden laten zien die de afgelopen jaren zijn gebouwd.

Eendaagse training
Onze eendaagse training leert je alle ins and outs omtrent Google Data Studio. Je krijgt veel uitleg over Data Studio, maar je gaat ook gericht aan de slag zodat je naar huis gaat met interessante theorie, voorbeelden en misschien wel de start van jouw dashboard.

Dit staat op het programma van de Google Data Studio training:

 • Introductie tot Google Data Studio
 • Doelen voor Google Data Studio
 • Verschillende databronnen koppelen
 • Widgets toevoegen en opmaken
 • Data combineren
 • Rapportages delen
 • Interessante voorbeelden
 • Actief aan de slag met de opbouw van een rapportage
INSCHRIJVING GOOGLE DATA STUDIO TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

"Super leerzame training!"

Een leerzame training waarbij we uiteindelijk samen een dashboard hebben klaargezet voor Online Plastics Group. Ik heb nu meer inzicht in de resultaten van mijn e-mail en social campagnes. Bedankt!

Manon - Online Plastics Group

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM GOOGLE DATA STUDIO?

Je zou misschien denken ik werk toch al met data en kan gewoon de data halen uit de verschillende kanalen? Maar met Google Data Studio zorg je ervoor dat alle data van bijvoorbeeld de website op een eenvoudige, duidelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Als online marketeer heb je op deze manier één overzicht in de vorm van een realtime dashboard om campagnes bij te sturen, trends in zoekgedrag te spotten of vervolgstappen in jouw strategie te bepalen.

Google Data Studio biedt een transparant, real-time en up to date overzicht van jouw data en dat kan zelfs in de huisstijl die jij wilt. Zo is het ook mooi om te presenteren intern of aan klanten. Mocht het je wens zijn om eerst echt alles omtrent Google Analytics, Google Analytics 4 of Google Tag Manager onder de knie te krijgen dan bieden wij daar ook trainingen in aan. Deze bronnen kun je later weer toevoegen in Google Data Studio.

Na onze training kan je in Google Data Studio:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto en of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen  op de locatie in Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27.  Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf. Zeker bij Google Data Studio is het misschien wel leuk om alle het gehele marketingteam mee te nemen zodat iedereen zijn of haar input kan leveren voor het dashboard. Dan creëren we samen gelijk jullie gewenste Data Studio dashboard.

Onze trainer(s)

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE GOOGLE DATA STUDIO TRAINING

We geven zeer regelmatig een Google Data Studio training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Google Data Studio training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Straks kan jij

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!