Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €595,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.250,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Als online marketeer wil je graag vanuit de data werken, maar je hebt niet altijd zin om voor ieder nieuw doel of conversie een nieuw script in de broncode te plaatsen toch? Daarom werken onze specialisten bij Copper IM ook met Google Tag Manager een gratis tool van Google die op een eenvoudige manier meer inzicht geeft in jouw data. Door middel van tags kun je de gewenste data bovenhalen zonder dat je daar heel technisch voor hoeft te zijn en je de webbouwer moet inschakelen.

Google Tag Manager is een tool van Google waarmee jezelf tags, of ook wel scripts genoemd, aan je website kunt toevoegen. Wil je als online marketeer graag zelf de tags bepalen? Dat is wel mogelijk met Google Tag Manager! Echter om ervoor te zorgen dat jouw account geen zooitje wordt en je ook daadwerkelijk meet wat je moet en wilt meten hebben we de Google Tag Manager training bij Copper IM ontwikkeld. Zo ga je na de training schoon werken in jouw Google Tag Manager account met duidelijke benamingen, weet je hoe containers werken en stel je triggers en variabelen gemakkelijk in.

Eendaagse training
Onze eendaagse training leert je alle ins and outs omtrent Google Tag Manager. Je krijgt veel uitleg over Tag Manager, maar je gaat ook gericht aan de slag zodat je naar huis gaan met interessante theorie, voorbeelden en de start van de inrichting met tags die voor jou van belang zijn. De training wordt gegeven door onze Tag Manager specialist die dagelijks werkt met het aanmaken en plaatsen van tags.

Dit staat op het programma van de Google Tag Manager training:

 • Introductie tot Google Tag Manager (GTM)
 • Een GTM-account aanmaken
 • Opbouw van een account (Organisatie, Containers)
 • GTM instellingen (gebruikers, meldingen, enz)
 • Instellen van tags, triggers en variabelen
 • Gebruik maken van de voorbeeldweergave
 • Versturen van wijzigingen
 • Indelen van het account
INSCHRIJVING GOOGLE TAG MANAGER TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

"Eindelijke duidelijkheid in mijn tags"

Ik werkte al een poosje met Tag Manager, maar deed eigenlijk altijd maar wat. Soms pakte dat goed uit, maar soms ook niet. Dankzij de training weet ik nu echt hoe Google Tag Manager werkt waardoor ik er nu profijt van heb om ermee te werken.

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM GOOGLE TAG MANAGER?

We raden het ten alle tijden aan bij Copper IM aan onze klanten om ook met Google Tag Manager te werken. Door het plaatsen eenmalig plaatsen van de code van Google Tag Manager op je website kun je vervolgens zo enorm veel data omtrent je marketingactiviteiten inzichtelijk krijgen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om alle tags zelf te plaatsen zonder iedere keer allerlei ingewikkelde codes en koppelingen te moeten maken. Het scheelt je een hoop tijd als je met GTM werkt aangezien je ook bestaande tags kunt aanpassen en nieuwe tags gemakkelijk snel te plaatsen zijn voor bijvoorbeeld nieuwe campagnes. We nemen je hier volledig in mee in de Google Tag Manager Training. Wil je het echt compleet hebben dan raden we je aan om ook de Google Analytics training te volgen en/of de Google Analytics 4 training.

Na onze training kan je in Google Tag Manager:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto en of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen op de locatie in Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27.  Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Onze trainer(s)

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE GOOGLE TAG MANAGER TRAINING

We geven geregeld een Google Tag Manager training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Google Tag Manager training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Deze training is geschikt voor iedereen die in of met online marketing werkt. Naast een Google Analytics en Google Data Studio training is ook de Google Tag Manager training een must om echt alle skills omtrent databronnen onder knie te hebben.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!