Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €349,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Met wereldwijd 645+ miljoen en in Nederland 8 miljoen gebruikers, is LinkedIn een goudmijn voor adverteerders die zich focussen op het bedrijfsleven. Wil je hier adverteren, dan kan je het dus maar beter professioneel aanpakken.

Het zakelijke aspect maakt LinkedIn een van de beste kanalen voor B2B-marketing. En ook als je nieuwe medewerkers wilt werven, is LinkedIn de aangewezen plek. Volop kansen dus voor elke organisatie – als je weet hoe je het optimale uit je LinkendIn campagnes kan halen. Iets wat je leert tijdens de LinkedIn adverteren training van Copper IM.

Tijdens de LinkedIn training behandelen onze specialisten de basis van LinkedIn adverteren. Heb je nu nog weinig of geen ervaring met adverteren op dit platform, dan heb je dat na afloop van deze training wél. Met je opgedane kennis kan je zelf een succesvolle LinkedIn campagne opzetten, en bereik je de professionals die je voor ogen hebt.

Dit staat op het programma van de LinkedIn adverteren training:

 • Wat is LinkedIn?
 • Wat zijn de mogelijkheden van LinkedIn Ads?
 • Hoe start je met LinkedIn Ads?
 • Advertentieaccount aanmaken
 • Insight tag installeren
 • Hoe richt je een campagne in?
 • De juiste doelgroep selecteren
 • Advertentiemogelijkheden
 • Resultaten meten
Inschrijving LinkedIn adverteren training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

""Top trainingen bij Copper IM!""

Inmiddels heb ik twee keer een training via CopperIM gevolgd en ik ben enorm positief! Trainers hebben enorm veel kennis en praktijkervaring en zijn een kei in het overbrengen van deze kennis! Er was veel ruimte voor vragen en het vertalen van theorie naar mijn werksituatie. Kortom enorme aanrader. Ik ga gelijk aan de slag met mijn socials.

Kim Janssen

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

Waarom investeren in deze training?

Als jouw bedrijf zich vooral focust op de zakelijke markt, dan is LinkedIn hét netwerk om – via jezelf – in te investeren. Met LinkedIn bereik je makkelijker een professionele doelgroep dan elk ander sociale netwerk. Hier target je je advertenties niet op locatie of interesses, maar op functie of branche – iets wat je allemaal tijdens onze training leert. Met deze vaardigheden kan je zelf heel gericht je product of dienst onder de aandacht brengen, meer naamsbekendheid verwerven, meer leads krijgen, of meer mensen bereiken voor een vacature.

Na onze LinkedIn adverteren training kan je:

Aan het eind van de training is je eerste LinkedIn campagne (een echte of fictieve, dat is aan jou) een feit. We gaan dus een advertentie-account maken en inrichten, behandelen de verschillende instellingen en geven advies voor de selectie van de best passende doelgroep. Door deze praktische aanpak leer je hoe je het optimale uit een LinkedIn advertentie kan halen. Natuurlijk krijg je na afloop een USB-stick met lesmateriaal mee, zodat je het later nog eens rustig kan doornemen.

Locatie

Onze trainingen geven we op ons eigen kantoor: aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Hier hebben we een fijne trainingsruimte met voldoende plek voor 8 cursisten. De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, je kan er gratis parkeren naast de deur.

Onze trainer

Kosten

De LinkedIn training geven we in groepen van maximaal 8 deelnemers. De training kost per persoon € 249,-. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en USB-stick.

Eerstvolgende training?

De LinkedIn training geven we elke maand. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan deze pagina.