Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Je weet dat LinkedIn een van de beste kanalen is op het gebied van B2B marketing en voor de werving van nieuwe medewerkers maar je weet niet hoe je voor jouw organisatie het netwerk optimaal in kunt zetten? Met de training LinkedIn Advertising helpen wij je hierbij.

LinkedIn heeft wereldwijd ruim 610 miljoen gebruikers. In Nederland zijn dit er 7 miljoen die regelmatig op het netwerk zitten. Het doel van LinkedIn is om professionals dichter bij elkaar te brengen. Dit is dan ook precies wat we willen bereiken; meer klanten vinden.

Eerstvolgende training
dinsdag 11-02-2020
dinsdag 10-03-2020
dinsdag 07-04-2020
woensdag 06-05-2020
dinsdag 02-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 28 februari 2020

Groepstraining: €249,- nu €225,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Fokker
TU Delft
Rijkswaterstaat
Hogeschool Utrecht

Inhoud training

Tijdens de training ga je hands-on aan de slag met de mogelijkheden van LinkedIn advertising. We starten met een algemene introductie van het Netwerk en leggen hierbij duidelijk uit wat de gratis en betaalde mogelijkheden zijn om LinkedIn in te zetten. Na de introductie pakken we de laptop erbij en gaan we aan de slag met het aanmaken van een LinkedIn advertising account en gaan we jullie eerste campagne inrichten.

Tijdens het aanmaken en inrichten van het account behandelen we de verschillende opties en instellingen. Ook wordt hier stilgestaan bij de installatie van de LinkedIn insights / remarketing tag.

Voor de campagne worden de doelstellingen en campagnesoorten behandeld. We geven advies voor de selectie van de best passende doelgroep en bekijken samen alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van advertenties. Zodat je daarna een succesvolle eerste campagne hebt opgezet.

Het doel is dat er aan het eind van de training een eerste campagne staat waarmee het effect van LinkedIn Ads getest kan worden. Om dit te bereiken doorlopen we de volgende punten:

 • Voorstelronde
 • Wat is LinkedIn?
 • Wat zijn de mogelijkheden van LinkedIn?
 • Hoe start je met LinkedIn Ads?
 • Advertentieaccount aanmaken
 • Insight tag installeren
 • Hoe richt je een campagne in?
 • Advertentiemogelijkheden
 • De juiste doelgroep selecteren

 

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Trainingen
Google Partner logo
Hotjar Founding Member
Bing Ads logo
Emerce logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving LinkedIn adverteren training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x