Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met wereldwijd 645+ miljoen en in Nederland 8 miljoen gebruikers*, is LinkedIn een goudmijn voor adverteerders die zich focussen op het bedrijfsleven. Wil je hier adverteren, dan kan je het dus maar beter professioneel aanpakken.

*Bron: https://www.cbs.nl/nl-nl/corporate/2019/50/onderzoek-cbs-eurostat-en-linkedin-pas-afgestudeerden

Het zakelijke aspect maakt LinkedIn een van de beste kanalen voor B2B-marketing. En ook als je nieuwe medewerkers wilt werven, is LinkedIn de aangewezen plek. Volop kansen dus voor elke organisatie – als je weet hoe je het optimale uit je LinkendIn campagnes kan halen. Iets wat je leert tijdens de LinkedIn adverteren training van Copper IM.

Tijdens de LinkedIn training behandelen onze specialisten de basis van LinkedIn adverteren. Heb je nu nog weinig of geen ervaring met adverteren op dit platform, dan heb je dat na afloop van deze training wél. Met je opgedane kennis kan je zelf een succesvolle LinkedIn campagne opzetten, en bereik je de professionals die je voor ogen hebt.

Dit staat op het programma van de LinkedIn adverteren training:

 • Wat is LinkedIn?
 • Wat zijn de mogelijkheden van LinkedIn Ads?
 • Hoe start je met LinkedIn Ads?
 • Advertentieaccount aanmaken
 • Insight tag installeren
 • Hoe richt je een campagne in?
 • De juiste doelgroep selecteren
 • Advertentiemogelijkheden
 • Resultaten meten
Eerstvolgende training
dinsdag 07-04-2020
woensdag 06-05-2020
dinsdag 02-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 31 maart 2020

Groepstraining: €249,- nu €225,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Fokker
Rijkswaterstaat
Hogeschool Utrecht
TU Delft

Waarom investeren in deze training?

Als jouw bedrijf zich vooral focust op de zakelijke markt, dan is LinkedIn hét netwerk om – via jezelf – in te investeren. Met LinkedIn bereik je makkelijker een professionele doelgroep dan elk ander sociale netwerk. Hier target je je advertenties niet op locatie of interesses, maar op functie of branche – iets wat je allemaal tijdens onze training leert. Met deze vaardigheden kan je zelf heel gericht je product of dienst onder de aandacht brengen, meer naamsbekendheid verwerven, meer leads krijgen, of meer mensen bereiken voor een vacature.

Na onze LinkedIn adverteren training kan je:

 • Een advertentieaccount voor LinkedIn aanmaken
 • Insight tags installeren
 • De juiste doelgroep selecteren
 • Zelfstandig LinkedIn campagnes bijsturen en inzichten vergaren in de resultaten

Aan het eind van de training is je eerste LinkedIn campagne (een echte of fictieve, dat is aan jou) een feit. We gaan dus een advertentie-account maken en inrichten, behandelen de verschillende instellingen en geven advies voor de selectie van de best passende doelgroep. Door deze praktische aanpak leer je hoe je het optimale uit een LinkedIn advertentie kan halen. Natuurlijk krijg je na afloop een USB-stick met lesmateriaal mee, zodat je het later nog eens rustig kan doornemen.

Locatie

Onze trainingen geven we op ons eigen kantoor: aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Hier hebben we een fijne trainingsruimte met voldoende plek voor 8 cursisten. De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, je kan er gratis parkeren naast de deur.

Kimberley
Trainer
Mail

Kimberley Wieland

Kimberley Wieland verzorgt voor Copper IM de Facebook trainingen. Met interessante praktijk voorbeelden leert zij haar deelnemers de fijne kneepjes van adverteren op Facebook of andere social media.

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Kosten

De LinkedIn training geven we in groepen van maximaal 8 deelnemers. De training kost per persoon € 249,-. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en USB-stick.

Eerstvolgende training?

De LinkedIn training geven we elke maand. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan deze pagina.

Trainingen
Official channable partner badge
Bing Ads logo
Google Partner logo
Emerce logo
Hotjar Founding Member
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving LinkedIn adverteren training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x