Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €595,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.250,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Als online marketeer krijg je enorm veel data voorgeschoteld om mee te werken en dat op dagelijkse basis. Looker Studio (voorheen Google Data Studio) is de perfecte tool om één compleet dashboard te maken waar al jouw data samenkomt uit de verschillende (online marketing) kanalen. Het biedt je overzicht betreffende data, te behalen KPI’s, sales funnels en nog zoveel meer.

Een realtime dashboard wat je gemakkelijk via PDF of  een linkje kunt delen binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld het bepalen van trends in zoekvolume, inzicht in je doelgroepen, online marketing kanalen en de prestaties van je advertising. Om het visueel aantrekkelijk maakt heb je bij Looker studio ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld je eigen logo, huisstijl en afbeeldingen te gebruiken. Heb je zin om écht een compleet inzicht en overzicht te creëren van al je data vanuit de verschillende kanalen? Dan is de Looker Studio training geschikt voor jou!

De trainer werkt zelf ook dagelijks in Looker Studio voor klanten van Copper IM en zal je dan ook niet alleen veel theorie achter de techniek van het dashboard uitleggen, maar ook zeker zijn voorbeelden laten zien die de afgelopen jaren zijn gebouwd.

Eendaagse training
Onze eendaagse training leert je alle ins and outs omtrent Looker Studio. Je krijgt veel uitleg over Looker Studio, maar je gaat ook gericht aan de slag zodat je naar huis gaat met interessante theorie, voorbeelden en misschien wel de start van jouw dashboard.

Dit staat op het programma van de Looker Studio training:

 • Introductie tot Looker Studio
 • Doelen voor Looker Studio
 • Verschillende databronnen koppelen
 • Widgets toevoegen en opmaken
 • Data combineren
 • Rapportages delen
 • Interessante voorbeelden
 • Actief aan de slag met de opbouw van een rapportage
INSCHRIJVING LOOKER STUDIO TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

"Super leerzame training!"

Een leerzame training waarbij we uiteindelijk samen een dashboard hebben klaargezet voor Online Plastics Group. Ik heb nu meer inzicht in de resultaten van mijn e-mail en social campagnes. Bedankt!

Manon - Online Plastics Group

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM LOOKER STUDIO?

Je zou misschien denken ik werk toch al met data en kan gewoon de data halen uit de verschillende kanalen? Maar met Looker Studio zorg je ervoor dat alle data van bijvoorbeeld de website op een eenvoudige, duidelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Als online marketeer heb je op deze manier één overzicht in de vorm van een realtime dashboard om campagnes bij te sturen, trends in zoekgedrag te spotten of vervolgstappen in jouw strategie te bepalen.

Looker Studio biedt een transparant, real-time en up to date overzicht van jouw data en dat kan zelfs in de huisstijl die jij wilt. Zo is het ook mooi om te presenteren intern of aan klanten. Mocht het je wens zijn om eerst echt alles omtrent Google Analytics, Google Analytics 4 of Google Tag Manager onder de knie te krijgen dan bieden wij daar ook trainingen in aan. Deze bronnen kun je later weer toevoegen in Looker Studio.

Na onze training kan je in Looker Studio:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto en of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen  op de locatie in Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27.  Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf. Zeker bij Looker Studio is het misschien wel leuk om alle het gehele marketingteam mee te nemen zodat iedereen zijn of haar input kan leveren voor het dashboard. Dan creëren we samen gelijk jullie gewenste Looker Studio dashboard.

Onze trainer(s)

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE LOOKER STUDIO TRAINING

We geven zeer regelmatig een Looker Studio training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze Looker Studio training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Straks kan jij

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!