Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Boek jouw online marketing strategie training!

donderdag 23-03-2023 Nu inschrijven
donderdag 13-04-2023 Nu inschrijven
donderdag 27-04-2023 Nu inschrijven

Groepstraining: €495,- p.p. excl. BTW
1 op 1 training: €1.150,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Trainingslocatie: De Corridor 27, Breukelen

De cursus is inclusief:

 • Lekkere lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Heb jij als online marketeer jouw online marketing strategie al klaar liggen voor de komende tijd? Of doe je aan online marketing omdat iedereen het doet of omdat het moet van de baas? Schuif dan aan bij onze Online Marketing Strategie training. Bij Copper IM werken onze specialisten graag vanuit een strategie, een plan met concrete doelen. Zo kunnen we ieder idee, actie of kans ophangen aan het plan om samen te bepalen of dit gaat bijdragen aan de doelstellingen en KPI’s die we hebben gesteld.

Toch kan dit soms nog best lastig zijn om alles samen te laten komen in een Online Marketing Strategie. De Online Marketing Strategie training zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in waarom  een strategie nuttig is en hoe je die kunt formuleren. Door het volgen van de training ga je vol tips, trics en enthousiasme weer naar huis om tot een gedegen Online Marketing Strategie te komen en die vervolgens weer intern te kunnen verspreiden.

Eendaagse training
Onze eendaagse training leert je hoe je aan de slag gaat met een strategie voor jouw online marketing en waarom dat belangrijk is. Waarom is belangrijk om doelen te stellen en bij voorkeur SMART? Tijdens de training ga je niet zo zeer in op alle online marketing kanalen, maar je gaat in waarom je middelen inzet volgens het See, Think, Do, Care model.

Dit staat op het programma van de Online Marketing Strategie training:

 • Korte kennismakingsronde
 • Waarom een duidelijke strategie belangrijk is
 • SMART Doelstellingen formuleren
 • Vertalen van doelstellingen naar KPI’s
 • Haalbaarheid doelstellingen toetsen
 • Inzichtelijk maken van de doelgroepen
 • Bepalen van online middelen aan de hand van See, Think, Do, Care model
INSCHRIJVING ONLINE MARKETING STRATEGIE TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

"Een advies dat spot on is"

Het was verhelderend om met iemand buiten Kroon-Oil, die de organisatie niet goed kent, eens te sparren over de inzet van online marketing. Het biedt andere en nieuwe inzichten. Sander was duidelijk en gaf concrete voorbeelden.

Rinaldo Stopel - Online Communication Specialist

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

WAAROM WERKEN MET EEN ONLINE MARKETING STRATEGIE?

Door actief aan de slag te gaan met een online marketing strategie dwing je jezelf om goed na te denken over een aantal zaken die je gelijk handvaten geven in alles wat je wilt ondernemen met online marketing. Denk bijvoorbeeld om echt eens die doelgroepen op papier te zetten. Kans is groot dat je een doelgroep niet eens echt helder hebt of misschien is er wel een doelgroep heel interessant maar heb je die nu niet op je vizier. Als je namelijk goed weet wie je doelgroep is dan weet je ook beter via welk kanaal je ze kunt bereiken en wat de boodschap moet zijn!

Na onze training kun je actief aan de slag met o.a.:

Locatie
Onze trainingen geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem met de auto en of het openbaar vervoer is ons kantoor goed te bereiken. Je hebt ook de mogelijkheid om de trainingen te volgen  op de locatie in Breukelen. Gelegen aan de Corridor 27.  Je kan hier gratis parkeren naast de deur.

Reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Kies voor de 1 op 1 training (€ 1.150,-) of de groepstraining (maximaal 8 deelnemers, €495,- pp). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en het lesmateriaal per mail.

Of… neem het hele team mee, voor een slimme investering in het digitale hart van je bedrijf.

Onze trainer(s)

SCHUIF AAN BIJ ONZE EERSTVOLGENDE ONLINE MARKETING STRATEGIE TRAINING

We geven geregeld een online marketing strategie training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. Heb je nog vragen over onze strategie training? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 12 67 600.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!