Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Onze trainingen in Google Analytics, Google Ads en Zoekmachine Optimalisatie hebben al heel veel professionals op weg geholpen naar meer grip op hun online activiteiten. Toch weten we heel goed dat internet marketing veel breder is dan alleen die drie onderwerpen. Bovendien is elke organisatie uniek, dus ook bij jouw bedrijf past een digitale marketing skillset op maat. Daarom geven onze ervaren opleiders ook trainingen op maat, die we precies afstemmen op de kennis en vaardigheden die jij nodig hebt. Zo weten we zeker dat we onze kennis op alle vlakken kunnen delen, wat de online plannen en ambities van jouw bedrijf ook zijn.

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 28 februari 2020

Prijs op aanvraag

Duur van de training: in overleg

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem en mogelijk op locatie

De cursus is inclusief:

  • USB stick met lesmateriaal en
  • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Fokker
TU Delft
Hogeschool Utrecht
Rijkswaterstaat

Inhoud training

Hier bij Copper IM werken we altijd al graag persoonlijk samen met onze opdrachtgevers, en een persoonlijke training op maat ligt eigenlijk in het verlengde van die werkwijze. Daarom begint een persoonlijke training altijd met ene goed gesprek. Neem contact op en laat ons weten waar je tegenaan loopt of wat je graag wilt bereiken. Vanuit onze jarenlange ervaring in internet marketing kunnen we prima inschatten waar je het meeste mee geholpen bent om je vraagstuk met een training op maat op te lossen. Misschien is je bedrijf actief in een sector waar videomarketing heel belangrijk is om je klanten te overtuigen van je producten? Dan kunnen we daar heel goed een training op afstemmen waarmee jij je video content zo goed mogelijk in de markt zet. Heb je het idee dat er nog veel winst te behalen is in de manier waarop je je webwinkel runt? Leg ons uit waar de knelpunten zitten en we ontwerpen er een passend trainingsaanbod voor. Wil je leren hoe je sterke product- en marketingteksten schrijft voor maximale online impact? Wij hakken regelmatig met dat bijltje, dus we leggen met plezier uit hoe je dat zelf kunt doen. Wordt het tijd om een goed opgezette email marketing campagne op poten te zetten, maar weet je niet goed hoe je dat het beste kunt aanpakken? Schuif gerust aan in onze trainingsruimte, want we hebben alle expertise in huis om je dat haarfijn uit te leggen. Kortom, het maakt niet uit wat je groeiwensen zijn als het gaat om solide internet marketing: wij zijn jouw flexibele trainingspartner en we stoppen niet totdat jij het inzicht en de vaardigheden in huis hebt die je zoekt!

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Training op maat

Met onze trainingen op maat kun je alle kanten op. Onze vaste trainingen duren in principe één dag, maar als het nodig is kunnen we je ook in een dagdeel of juist in meerdere dagen leren wat je nodig hebt. In onze gloednieuwe trainingsruimte is alles aanwezig om je training op maat tot een succes te maken, maar als het nodig is kunnen we je training ook op locatie komen geven. De kern van onze trainingen op maat? Simpel: in principe is alles mogelijk en we proberen altijd zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw persoonlijke wensen en doelen. Neem dus gewoon contact met ons op en begin vandaag nog aan je eigen weg naar internet marketing specialisatie.

Pandfoto
Hotjar Founding Member
Emerce logo
Gazellen Logo
Google Partner logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving training op maat

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x