Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Prijs: op aanvraag

Duur van de training: dit is afhankelijk van jouw wensen en wordt in overleg afgestemd

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Certificaat van deelname
 • De slides van de training

Online marketing helpt je om meer bezoekers, verkopen of leads te genereren. Misschien weet je hier al veel over, maar mis je nét dat beetje extra. Je hebt het gevoel dat je niet het maximale uit social media advertising haalt, of bent benieuwd hoe je dat specifieke SEO-probleem moet tackelen.

Voor elke organisatie werkt online marketing anders. Daarom geven we bij Copper IM trainingen op maat. Het idee? Simpel: alles is in principe mogelijk! Laat ons weten waar jij tegenaan loopt of wat je wilt bereiken. In overleg stellen we vervolgens een training op maat samen.

Met een training op maat leer je precies wat je wilt weten over internet marketing. Dit is ideaal als je al een bepaald kennisniveau hebt; we skippen de basics en gaan direct de diepte in.

Met welk vraagstuk zit jij?

 • Misschien is je bedrijf actief in een sector waar videomarketing heel belangrijk is om je klanten te overtuigen van je producten. Dan kunnen we hier een training op afstemmen waarmee jij je video content zo goed mogelijk op de markt zet.
 • Heb je het idee dat er nog veel winst te behalen is in de manier waarop je je webwinkel runt? Leg ons uit waar de knelpunten zitten en we ontwerpen er een passend trainingsaanbod voor.
 • Wil je leren hoe je sterke product- en marketingteksten schrijft voor maximale online impact? Wij hakken regelmatig met dat bijltje, dus we leggen met plezier uit hoe je dat zelf kunt doen.
 • Wordt het tijd om een goed opgezette email marketing campagne op poten te zetten, maar weet je niet goed hoe je dat het beste kunt aanpakken? Schuif gerust aan in onze trainingsruimte, want we hebben alle expertise in huis om je dat haarfijn uit te leggen.

We kunnen je in ieder geval binnen de volgende expertisegebieden een training op maat aanbieden:

 • SEO(-copywriting)
 • Google Ads
 • Microsoft Advertising
 • Social media advertising (o.a. LinkedIn, Facebook, Pinterest en Snapchat)
 • Conversie optimalisatie (CRO)
 • Online marketing strategie (o.a. opzetten doelen, marketing plan, etc.)


Oeps! We konden je formulier niet vinden.

x

"Super waardevolle training"

Super waardevolle training gevolgd! Carolien heeft samen met mij mijn vraag en leerbehoefte in kaart gebracht en Sander heeft een maatwerktraining ontwikkeld die daar naadloos op aansloot. Er was veel ruimte voor vragen en Sander vertaalde de theorie steeds naar mijn praktijksituatie. Ik ben echt vol lof!

Marloes Wannet - USG People

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

Waarom investeren in een training op maat?

Elke dag werken onze specialisten met internet marketing en alles wat daarbij komt kijken: SEA, SEA, social media advertising, zoekmachine adverteren en SEO content schrijven. Je kan er dus op rekenen dat we heel wat expertise in huis hebben.

Onze kennis delen we graag, want geen organisatie in hetzelfde. En we begrijpen heel goed dat je de touwtjes zelf in handen wilt houden. Dus naast onze maandelijkse trainingen, stellen we trainingen op maat samen – op basis van jouw vraagstuk, wensen en doelen.

Elke training op maat begint met een goed gesprek. Vanuit onze jarenlange ervaring in internet marketing kunnen we elke training precies afstemmen op de kennis en vaardigheden die jij nodig hebt. In principe is elk onderwerp en elke verdieping binnen de online marketing mogelijk!

Trainingen op maat geven we 1 op 1, maar ook aan je hele team. Kom je met meerdere collega’s, dan is de training een investering voor de gehele online marketing binnen je bedrijf!

In onze trainingsruimte of op locatie
Onze trainingen op maat geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Hier is plek voor maximaal 8 deelnemers, en hebben we alles bij de hand om je training op maat tot een succes te maken. De locatie is met de auto en het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Je kan gratis parkeren naast de deur.

Maar we geven de training ook graag op locatie, bijvoorbeeld bij jou op kantoor. Dit is ideaal wanneer je met het hele team een training op maat wilt volgen.

Onze trainers

Wat zijn de kosten?

De prijs van een training op maat is op aanvraag: laat ons je wensen weten en wij bespreken de details met je door. Na afloop ontvang je altijd een certificaat van deelname en een USB-stick met het lesmateriaal.

Wanneer kan ik een training op maat inplannen?

Elke maand geven we een trainingen, maar de data voor trainingen op maat staan niet vast. Bij het doorspreken van de details kunnen we meteen een geschikte datum prikken.

Hoe lang duurt een training op maat?
Met onze trainingen op maat kun je alle kanten op. Onze vaste trainingen duren in principe één dag, maar als het nodig is kunnen we je ook in één dagdeel of juist in meerdere dagen leren wat je nodig hebt.

Onze trainingen

Bij Copper IM werken we het liefst persoonlijk samen met onze opdrachtgevers. Een persoonlijke training op maat ligt eigenlijk in het verlengde van deze werkwijze. Wat je groeiwensen ook zijn als het gaat om solide internet marketing: wij zijn jouw flexibele trainingspartner en we stoppen niet totdat jij het inzicht en de vaardigheden in huis hebt die je zoekt!

Onze trainingen hebben al heel veel professionals op weg geholpen naar meer grip op hun online activiteiten. Toch weten we heel goed dat internet marketing breed is, en dat elk kennisniveau anders is. Bovendien is elke organisatie uniek, dus ook bij jouw bedrijf past een digitale marketing skillset op maat.

Naast de training op maat, geven we maandelijks deze trainingen: