Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Groepstraining: €349,- p.p. excl. BTW

Duur van de training: 9:00 – 12:00 uur

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De cursus is inclusief:

 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

Content is, naast techniek en (link)autoriteit, een belangrijk aspect in zoekmachine optimalisatie. Een website kan nog zo goed in elkaar zitten – als de teksten die erop staan niet SEO-proof zijn, scoort de site maar moeilijk in de grote zoekmachines.

Om te scoren met een tekst, schrijf je natuurlijk in de eerste plaats voor de lezer. Maar wil je ook scoren in zoekmachines en bovenaan in Google of Bing staan, dan ontkom je er niet aan om teksten ‘SEO-proof’ te maken. Hoe je dit precies doet, leer je met de training SEO schrijven van Copper IM.

Tijdens onze SEO training voor tekstschrijvers behandelen we het SEO-proces en de rol van content hierin. Je gaat aan de slag met een zoektermanalyse en leert hoe je dit verwerkt in je eigen content. Maar, het blijft niet bij theorie: je gaat ook zélf aan de slag. Deze praktische benadering maakt onze training een effectieve workshop SEO schrijven!

Dit staat op het programma van de training SEO schrijven:

 • Introductie SEO-proces en de rol van content hierin
 • Zoektermanalyse
  • Zoekvolumes van zoektermen achterhalen
  • De juiste zoektermen selecteren
  • Informatiebehoeften van de doelgroep
 • SEO-paginatitels en metadescripties
  • Wat zijn de richtlijnen bij het schrijven van deze SEO-elementen?
  • Hoe zorg je voor een optimaal doorklikpercentage?
 • Balans tussen leesbaarheid, conversie en vindbaarheid
 • Zelf aan de slag
Inschrijving SEO-Training voor tekstschrijvers

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

""Training met ruimte voor maatwerk""

Het is een duidelijke en informatieve training. Mike is een deskundige trainer, hij geeft veel praktijkvoorbeelden. Training met tijd voor maatwerk. Maakt je wegwijs in diverse zoekwoordenprogramma’s en geeft handige tips. Echt aan te bevelen!

Arie Craanen - Craanen Communicatie

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

Wat houdt SEO teksten schrijven in?

Je hebt nieuwsberichten schrijven, romans schrijven – en je hebt SEO schrijven. Hoewel het niet zó simpel ligt, is SEO schrijven wel degelijk een belangrijke discipline in de wereld van vandaag.

Even naar de basis: wat is SEO en waarom zou je überhaupt teksten schrijven die ‘SEO-proof’ zijn? SEO is de afkorting van Search Engine Optimization: zoekmachine optimalisatie. Het heeft alles te maken met het optimaliseren van een website voor zoekmachines zoals Google en Bing. Bij dit optimaliseren is content – en dus tekst – een hele belangrijke.

Training SEO teksten schrijven

Onze training SEO schrijven is een complete workshop waarin we theorie en praktijk combineren. We gaan in op SEO, zoektermen, titels en metadescripties – alles wat maar komt kijken bij een goede basis voor SEO content schrijven. En we gaan tijdens deze workshop ook SEO gericht schrijven, waardoor je ontdekt hoe je leesbaarheid, conversie en vindbaarheid met elkaar combineert. Want uiteindelijk is het jouw potentiële klant waarbij de tekst écht moet scoren.

Na onze SEO training voor tekstschrijvers kan je:

Aan het einde van de dag loop je onze trainingsruimte uit met alle benodigde kennis omtrent SEO content schrijven én is jouw eerste SEO-tekst een feit.

Het verschil met onze SEO training? Waar de SEO training álle basics van SEO in het algemeen behandelt, zoomt de SEO training voor tekstschrijvers in op tekst: je leert wat er allemaal komt kijken bij SEO content schrijven en gaat ook zelf aan de slag met schrijven. Dit maakt het een complete workshop SEO schrijven!

Eendaagse training van SEO-specialisten
Met de SEO training voor tekstschrijvers leer je in één dag hoe je goede SEO-teksten schrijft én bepaalt welke zoekwoorden je gebruikt. De training wordt gegeven door specialisten die zelf dagelijks werken met SEO en met tekstschrijvers.

Locatie
De SEO training voor tekstschrijvers geven we in de Copper IM trainingsruimte: op ons kantoor aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. Deze locatie is met de auto en het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Je kan gratis parkeren naast de deur.

Onze trainer

Kosten

Trek er een dagdeel voor uit en reserveer op deze pagina meteen een plek in onze trainingsruimte. Elke maand geven we een groepstraining aan maximaal 8 deelnemers, €249,- per persoon. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en een USB-stick met het lesmateriaal.

Schuif aan bij onze eerstvolgende training SEO schrijven

Elke maand geven we een training SEO schrijven. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan deze pagina.

Waarom in deze training investeren?

Deze training SEO schrijven is ideaal voor zelfstandige tekstschrijvers of werknemers van bedrijven die midden in de ontwikkeling van een nieuwe website zitten en het schrijven van teksten in eigen beheer willen houden.

SEO wordt steeds belangrijker; steeds meer bedrijven zijn voor hun succes afhankelijk van internet. Omdat niet elk bedrijf maandelijks budget wilt besteden aan een goede plek in de zoekmachines, is zoekmachine optimalisatie een uitkomst. Door dit grondig aan te pakken met onder andere SEO-proof teksten, kan een website hoog in Google en Bing verschijnen – zonder daarvoor te betalen.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!