Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

SEO is één van de belangrijkste lange termijnstrategieën voor het vergroten van je bereik en naamsbekendheid. Alleen binnen Google worden iedere 60 seconden al bijna 5 miljoen zoekopdrachten verwerkt*. Het is dus belangrijk dat jij jouw website hier goed positioneert ten opzichte van jouw concurrenten. Maar hoe doe je dat? Copper IM rijkt je kennis en tools aan om zelf aan de slag te gaan.

SEO is een complex spel. Er komen veel factoren kijken bij een effectieve SEO-strategie. Een slimme zet is dan ook om een SEO cursus te volgen. Na de SEO training van Copper IM weet je hoe je op een strategische wijze de top bereikt in Google en Bing.

Tijdens onze zoekmachine optimalisatie (SEO) training behandelen we de (brede) basis van zoekmachine optimalisatie. Van zoektermanalyse tot websitestructuur. En van goede content schrijven tot linkbuilding. Het praktische aspect maakt deze eendaagse training een volwaardige SEO workshop, die voor bijna iedereen nuttig is – of je nu iets of niets weet van SEO.

Dit staat op het programma van de SEO training:

 • Introductie zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Het doel van zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • De zoektermanalyse
 • Verdelen zoektermen over websitestructuur
 • Technische optimalisatie
 • SEO schrijven
 • Analyseren van concurrenten
 • Linkbuilding
 • Hulpprogramma’s

* Bron: https://www.frankwatching.com/archive/2019/07/27/online-elke-60-seconden-2019/

Eerstvolgende training
dinsdag 28-04-2020
dinsdag 26-05-2020
dinsdag 23-06-2020

Groepstraining: €495,- excl. BTW p.p.
1 op 1 training: €1.150,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

 • USB stick met lesmateriaal en
 • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

Rijkswaterstaat
TU Delft
Hogeschool Utrecht
Fokker

Waarom investeren in deze training?

Als ervaren internet marketing bureau weten wij hoe belangrijk zoekmachine optimalisatie is. Het is iets waar geen website tegenwoordig meer zonder kan – wil je tenminste hoog in de zoekresultaten van Google of Bing oppoppen zonder er maandelijks marketingbudget aan te besteden.

Onze knappe Coppers weten hoe je de grote zoekmachines op de juiste manier bespeelt; zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor hen dagelijkse kost. Bij Copper IM delen we deze expertise graag. Want wij weten dat er niet één SEO-strategie is die voor élk bedrijf werkt. En daarnaast ken jij de doelen en concurrentie van je bedrijf als geen ander!

Na onze SEO training kan je:

 • Zelfstandig een zoektermanalyse uitvoeren
 • Een nieuwe websitestructuur vormgeven aan de hand van een zoektermanalyse
 • Technische optimalisaties uitvoeren
 • Zelfstandig een SEO-tekst schrijven
 • Een concurrentieanalyse uitvoeren op SEO-gebied
 • Je siteautoriteit opbouwen door linkbuilding
 • Werken met diverse hulpprogramma’s (o.a. Google Search Console, Zoekwoordplanner)

De SEO workshop is een training waarin we je alles vertellen over het complexe spel dat SEO is. We behandelen alle aspecten die belangrijk zijn, waaronder de ‘drie-eenheid’ van SEO: content, techniek én (link)autoriteit. Combineer je deze nieuw opgedane SEO-kennis met je eigen, professionele kennis, dan ben je van onschatbare waarde binnen je organisatie.

Elke maand geven we een SEO training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. 

Locatie

Maandelijks geven we bij Copper IM een SEO training. Dit doen we in onze eigen trainingsruimte op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. De locatie is makkelijk te bereiken met ov en auto, je kunt er gratis parkeren naast de deur.

Met het hele team een training volgen? Dan kunnen we ook naar jouw locatie toe komen!

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Kosten

De SEO workshop kan je individueel of in een groep volgen. De 1 op 1 training kost € 1.150,- en de groepstraining voor maximaal 8 deelnemers kost € 495.- per persoon. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en een USB-stick met het lesmateriaal.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!

Google Partner logo
Bing Ads logo
Hotjar Founding Member
Official channable partner badge
Emerce logo
Inschrijving Zoekmachine optimalisatie training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x