Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Dus jij wilt van je bedrijf een online begrip maken? Een ijzersterke branding neerzetten waardoor niemand meer om je naam, je diensten en je producten heen kan? Dan heeft Copper IM iets moois voor je bedacht: onze Zoekmachine Optimalisatie training. Search Engine Optimization, kortweg SEO genoemd, is de kunst van het bespelen van de grote zoekmachines die we allemaal gebruiken om aan onze informatie te komen. Die informatie vormt dan weer de basis voor hele veel van onze beslissingen, dus ook van de keuze voor product A of B en bedrijf X of Y. Met andere woorden: Met onze Zoekmachine Optimalisatie training op zak bepaal jij straks gewoon zelf hoe jouw merk en je producten online celebrities gaan worden…

Op zoek naar een cursus SEO teksten schrijven? Die bieden wij ook. Klik hier.

Eerstvolgende training
dinsdag 04-02-2020
dinsdag 03-03-2020
dinsdag 31-03-2020
dinsdag 28-04-2020
dinsdag 26-05-2020
dinsdag 23-06-2020

Nu 10% korting op alle trainingen!
*actie geldt t/m 28 februari 2020

Groepstraining: €495,- nu €445,50 excl. BTW p.p.
1 op 1 training: €1.150,- nu €1035,- excl. BTW

Duur van de training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

De cursus is inclusief:

  • USB stick met lesmateriaal en
  • Certificaat van deelname.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Deze organisaties gingen je al voor...

TU Delft
Hogeschool Utrecht
Rijkswaterstaat
Fokker

Inhoud van de training

Met onze SEO training leren we je in een paar stappen hoe je ervoor zorgt dat zoekmachines zoals Google, Bing en bijvoorbeeld YouTube niet meer om jouw website heen kunnen en je online boodschappen zo hoog mogelijk tussen de zoekresultaten plaatst. En dan bedoelen we natuurlijk niet zomaar lukraak tussen de zoekresultaten, maar heel specifiek gericht op de (toekomstige) klanten die voor jou interessant zijn. De essentie van zoekmachine optimalisatie zit hem in het vinden van de juiste woorden en woordcombinaties, die je vervolgens in je online boodschappen en webpagina’s ‘inbouwt’. Als je slimme relevante zoektermen weet te gebruiken zullen de algoritmes van de zoekmachines jouw pagina’s hoog plaatsen in de zoekresultaten op de schermen van jouw doelgroep. Zo zorg je er dus voor dat je nieuwe klanten jouw bedrijf al hebben gevonden voordat ze wisten dat ze ernaar op zoek waren!

Als je onze SEO training eenmaal hebt gevolgd gaat er een wereld voor je open. Je zult nooit meer op dezelfde manier kijken naar wat je jouw klanten online vertelt – en welke woorden je daarvoor kiest. We laten je zien hoe je op de beste manier de zoekresultaten kunt beïnvloeden, zodat jij de aandacht krijgt die je organisatie verdient, maar dan wel waar, wanneer en hoe jij dat zelf wilt.

Onze trainers staan klaar om je een hele rugzak vol nuttige SEO tips te geven waar je nog lang je voordeel mee kunt doen. Als jij niet zelf de taak van SEO specialist op je wilt nemen dan is dat geen probleem: stuur gewoon je hele marketingteam naar onze Zoekmachine Optimalisatie training, dan weten ze na afloop hoe ze zelf een begin moeten maken met jullie professionele route naar online beroemdheid.

Mike
Trainer
Mail

Mike van Leijen

Mike van Leijen verzorgt voor Copper IM de Google Analytics basis- en SEO basistrainingen. Met leuke voorbeelden uit de praktijk leert hij zijn deelnemers de basis van Google Analytics en SEO, zowel in groepsverband als één op één.

Sander
Trainer
Mail

Sander Jacobs

Sander Jacobs is een zeer ervaren trainer op het vlak van Analytics, AdWords en SEO. Hij beschikt dan ook over de Google AdWords Professional en Analytics certificering. De trainingen van Sander zijn praktisch van insteek waarbij hij veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Training op maat

In onze gloednieuwe trainingsruimte is niet alleen plek voor beginners, maar ook voor gevorderde digitale marketeers. In overleg passen we de inhoud van onze SEO training aan op het niveau van de deelnemers, dus ook een geavanceerde training op expertniveau behoort tot de mogelijkheden. We hebben al onze trainingen zo ingericht dat je in één dag bij ons op locatie alles leert dat je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Schrijf je dus nu in en neem je collega’s mee in de ontwikkeling van je persoonlijke strategie voor zoekmachine optimalisatie, want je eigen Copper IM SEO trainer staat klaar om onze kennis met jou en je mensen te delen. Vraag hier je op maat training aan.

Trainingen
Emerce logo
Bing Ads logo
Hotjar Founding Member
Google Partner logo
Gazellen Logo
Nu tijdelijk 10% korting op alle online marketing trainingen Schrijf je hier in!
Inschrijving Zoekmachine optimalisatie training

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x