Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Boek jouw SEO training

woensdag 22-03-2023 Nu inschrijven
woensdag 05-04-2023 Nu inschrijven
woensdag 19-04-2023 Nu inschrijven
woensdag 03-05-2023 Nu inschrijven

Groepstraining: €595,- excl. BTW p.p.
1 op 1 training: €1.250,- excl. BTW

Duur van de SEO training: 09:00 – 16:00

Trainingslocatie Arnhem: L.J. Costerstraat 5, Arnhem

Het is eventueel ook mogelijk om de training te volgen op de locatie van ons zusterbedrijf in Breukelen.

De SEO cursus is inclusief:

 • Lunch
 • Koffie, thee
 • Vers fruit
 • Certificaat van deelname
 • Ontvangt de lesstof per e-mail

SEO is één van de belangrijkste lange termijnstrategieën voor het vergroten van je bereik en naamsbekendheid. Alleen binnen Google worden iedere 60 seconden al bijna 5 miljoen zoekopdrachten verwerkt. Het is dus belangrijk dat jij jouw website hier goed positioneert ten opzichte van jouw concurrenten. Maar hoe doe je dat? Copper IM rijkt je kennis en tools aan om zelf aan de slag te gaan.

SEO is een complex spel. Er komen veel factoren kijken bij een effectieve SEO-strategie. Een slimme zet is dan ook om een SEO cursus te volgen. Na de SEO training van Copper IM weet je hoe je op een strategische wijze de top bereikt in Google en Bing.

Tijdens onze zoekmachine optimalisatie (SEO) training behandelen we de (brede) basis van zoekmachine optimalisatie. Van zoektermanalyse tot websitestructuur. En van goede content schrijven tot linkbuilding. Het praktische aspect maakt deze eendaagse training een volwaardige SEO workshop, die voor bijna iedereen nuttig is – of je nu iets of niets weet van SEO.

Dit staat op het programma van de SEO training:

 • Introductie zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Het doel van zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • De zoektermanalyse
 • Verdelen zoektermen over websitestructuur
 • Technische optimalisatie
 • SEO schrijven
 • Analyseren van concurrenten
 • Linkbuilding
 • Hulpprogramma’s

 

INSCHRIJVING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE TRAINING

Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om de details te bespreken.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x

x

""Leerzaam en ontspannen sfeer""

De training was leerzaam en de sfeer ontspannen. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Sander gaf ook praktische voorbeelden, aan de hand van ons bedrijf, wat ons handvatten biedt om gelijk aan de slag te gaan. Erg fijn!

Robin Jansen - FNKE

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE AL VOOR...

Waarom investeren in deze SEO training?

Als ervaren online marketing bureau weten wij hoe belangrijk zoekmachine optimalisatie is. Het is iets waar geen website tegenwoordig meer zonder kan – wil je tenminste hoog in de zoekresultaten van Google of Bing oppoppen zonder er maandelijks marketingbudget aan te besteden.

Onze knappe Coppers weten hoe je de grote zoekmachines op de juiste manier bespeelt; zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor hen dagelijkse kost. Bij Copper IM delen we deze expertise graag. Want wij weten dat er niet één SEO-strategie is die voor élk bedrijf werkt. En daarnaast ken jij de doelen en concurrentie van je bedrijf als geen ander!

Na onze SEO training kan je:

Tijdens de SEO cursus vertellen we je in een dag over het complexe spel dat SEO is. We behandelen alle aspecten die belangrijk zijn, waaronder de ‘drie-eenheid’ van SEO: content, techniek én (link)autoriteit. Combineer je deze nieuw opgedane SEO-kennis met je eigen, professionele kennis, dan ben je van onschatbare waarde binnen je organisatie.

Elke maand geven we een SEO training. Wanneer de eerstvolgende is, zie je bovenaan de pagina. 

Locatie SEO trainingen

Maandelijks geven we bij Copper IM een SEO training. Dit doen we in onze eigen trainingsruimte op ons kantoor, aan de L.J. Costerstraat 5 in Arnhem. De locatie is makkelijk te bereiken met ov en auto, je kunt er gratis parkeren naast de deur.

Met het hele team een training volgen? Dan kunnen we ook naar jouw locatie toe komen!

Onze SEO trainer(s)

Kosten SEO training

De SEO training kan je individueel of in een groep volgen. De 1 op 1 training kost € 1.150,- en de groepstraining voor maximaal 8 deelnemers kost € 495.- per persoon. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname, en een USB-stick met het lesmateriaal.

Is deze training niet helemaal wat je zoekt? We geven ook trainingen op maat!