Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Gratis inzicht in jouw belangrijkste zoektermen

Om meer resultaat met je website te behalen is het belangrijk om op relevante zoekopdrachten in Google te scoren. Jij wilt gevonden worden op zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw dienstverlening of de producten die je verkoopt. Door inzicht te krijgen in de zoektermen waar je op gevonden wordt kan je effectiever bijsturen met je SEO-strategie. Misschien is jouw website wel vindbaar op erg specifieke zoekopdrachten waar je zelf nog geen weet van hebt.

Wanneer je onze scan aanvraagt zullen onze SEO-experts gratis in kaart brengen wat jouw top 15 belangrijkste zoektermen zijn waar je website nu op vindbaar is en je voorzien van enkele suggesties waardoor je beter resultaat kan behalen.

De voordelen van onze scan

  • Gratis inzicht in jouw top 15 zoektermen
  • Advies over hoe je beter kan scoren op deze zoektermen
  • Binnen enkele dagen in je mailbox
Vraag jouw top 15 zoektermen aan!

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Wij werken o.a. voor

Makro-logo
Hogeschool Utrecht
Rijkswaterstaat
Tmobile

Waarom Copper?

Wij zijn al bijna 10 jaar de betrouwbare partner in online marketing. Wij zijn tevens al bijna 10 jaar Google Premium partner. Dit wil zeggen dat alle onze specialisten zijn gecertificeerd door Google. Daarnaast worden wij doorlopend getraind door Google om de laatste innovaties en mogelijkheden in te zetten voor onze klanten. Daarom zitten wij wekelijks met het gehele team samen in de vorm van een kennissessie om de laatste ontwikkelingen door te nemen.

Duurzame samenwerkingen
Als bureau hechten wij waarde aan het opbouwen van duurzame samenwerkingen gericht op de lange termijn. Daarbij hechten wij waarde aan een persoonlijke aanpak en goede communicatie. Wij geven optimaal inzicht aan onze klanten middels speciaal ontwikkelde real-time rapportages binnen Google Datastudio. Wij hebben ervaring in veel verschillende branches en werken voor zeer uiteenlopende klanten.

Awards
Als bureau zijn wij doorlopend bezig met ontwikkelen en beter worden. Zo zijn we al 5 jaar op rij door het Financieel dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook zijn we in 2019 uitgeroepen door Emerce tot een top 100 e-business bedrijf.

 

Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Deze partijen hebben ons SEO advies opgevolgd!

Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA

Deze experts helpen je graag verder

Youssra

Youssra Barkoki

Online Marketeer
Youssra wordt gekenmerkt als een analytisch, consciëntieus en leergierig persoon. Ze heeft een enorme fascinatie voor data, onderzoek, effectmeting én daarop aansluitende strategieën. Haar kennis en passie zet ze in voor onze klanten als Online Marketeer.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer – SEO Specialist
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Afspraak met ons inplannen?

Wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag onze gratis QuickScan aan!

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x